Şarkıcı Hatice, hayatını kaybeden eşi için yazdığı şarkıyı seslendirdi

Hatice, 2003 senesinde hayatını kaybeden eşi Güney Aydan için yazdığı fakat yaşadığı derin acıdan ötürü seslendiremediği “Dön Bebeğim” isimli şarkısını 21 yıl sonra ilk kez seslendirdi.

Şarkıcı Hatice, hayatını kaybeden eşi için yazdığı şarkıyı seslendirdi

Başarılı şarkıcı Hatice, yeni şarkısı Dön Bebeğim’i dinleyicilerinin beğenisine sundu. Hatice, 2003 senesinde kaybettiği eşi Güney Aydan için yazdığı fakat yaşadığı büyük acıdan ötürü okuyamadığı şarkısını yorumladı.

sarkici-hatice-hayatini-kaybeden-esi-icin-yazdigi-sarkiyi-seslendirdi.jpg

“SEN BİR ÖLDÜN, BEN BİN KEZ ÖLDÜM”
Şarkıcı Hatice, 2003 yılında 2 yıllık eşi Güney Aydan'ı beyin kanaması sonucu kaybetmişti. O dönem yaşadığı acıyla adeta yıkılan Hatice, kaybettiği eşi için “Dön Bebeğim” isimli bir şarkı yazmış fakat şarkıyı seslendiremedi. Şarkısını 21 yıl sonra okumaya kararı alan şarkıcı Hatice, “Bu kez ağlamadan söyledim” şeklinde konuştu. Hatice, yeni şarkısına Turgay Ceylaner yönetmenliğinde bir klipte çekti. Eşini kaybettikten sonra büyük bir yıkım yaşayan Hatice'nin yazdığı “Dön bebeğim, yaralı gönlüme dön. Çok mutsuzum, güvenim yok kimseye. Sen bir öldün, ben bin kez öldüm” sözleri de dikkat çeken detaylardan oldu.

sarkici-hatice-hayatini-kaybeden-esi-icin-yazdigi-sarkiyi-seslendirdi-001.jpg

HATİCE KİMDİR?
6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde dünyaya gelmiştir. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik etmişlerdir. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? adlı yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakalamayı başarmıştır.