Şarkıcı Hatice herkesin içinde havladı! Köpeklerle ilgili yasa tasarısına tepki

Köpeklerle ilgili yasa tasarısı gündemin ilk başlıkları arasında yer almaya devam ediyor. Meclis'e geleceği belirtilen yasa tasarısıyla ilgili nülü isimlerden de yorumlar gelmeye başladı. Ünlü şarkıcı Hatice de bu konuya dikkat çekti.

Şarkıcı Hatice herkesin içinde havladı! Köpeklerle ilgili yasa tasarısına tepki

Başıboş köpeklerle ilgili gündeme gelen düzenleme tartışma yarattı. Hayvanların belirlenen sürede sahiplenilmemesi durumunda itlaf edileceği bir düzenlemenin gündeme gelmesiyle birlikte tartışmalar da başladı. Ünlü isimler de bu düzenlemeye karşı çıkıyor ve tepkilerini dile getiriyor. Söz konusu düzenlemeye karşı çıkan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Hatice oldu. Hatice, köpek taklidi yaptığı bir videosunu yayınladı ve ‘Doyurmak yerine öldürmek neden?’ notunu ekledi.

ÜNLÜ ŞARKICI HATİCE KÖPEK TAKLİDİ YAPTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hatice, son paylaşımıyla gündem oldu. Son dönemde gündemin ilk sıralarına yerleşen başıboş sokak köpekleriyle ilgili tartışmalar sürerken bu durumun çözümü için gündeme gelen düzenlemeye tepkiler peş peşe gelmeye başladı. Buna göre hayvanların kısa sürede sahiplenilmemesi durumunda itlaf edileceği konuşulmaya başlanırken bu düzenlemeye şarkıcı Hatice de tepki gösterdi. Köpeklerin uyutulmasıyla ilgili yasaya tepki gösteren Hatice, gittiği bir restoranda köpek taklidi yaptı.

sarkici-hatice-herkesin-icinde-havladi-kopeklerle-ilgili-yasa-tasarisina-tepki.jpg

‘DOYURMAK YERİNE ÖLDÜRMEK NEDEN?’

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak köpeklerin uyutulmasının gündeme geldiği yasaya tepkisini gösterdi ve yemek yiyen bir çocuğun yanına giderek havladı. Çocuğun kendisine yiyecek vermesi üzerine sevgi göstermeye başlayan Hatice, ‘Dana ne kadar açıklayıcı olabilirim doyurmak yerine öldürmek neden?’ notunu ekledi.

sarkici-hatice-herkesin-icinde-havladi-kopeklerle-ilgili-yasa-tasarisina-tepki-001.jpg