Şarkıcı Hatice; Sevgilimi yatakta başka bir kadınla görsem…

Seçim sandığına giderken tercih ettiği kombinleri, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmek bilmeyen Hatice, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olarak katıldı.

Şarkıcı Hatice; Sevgilimi yatakta başka bir kadınla görsem…

Özel hayatına dair samimi itiraflar yapan Hatice sevgilisi Ali Kemal'e çok güvendiğini ifade etti ve 'Yatakta başka bir kadınla görsem inanmam.' sözleriyle sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı.

sarkici-hatice-sevgilimi-baska-kadinla-yatakta-gorsem.jpg

SAMİMİ AÇIKLMALARDA BULUNDU

90’lı yıllara damgasını vurmayı başaran ünlü şarkıcı Hatice, seneler içindeki değişimiyle zaman zaman sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son dönemde seçim kombinleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan ünlü isim bu defa özel hayatıyla adından söz ettirmeyi başardı.

sarkici-hatice-sevgilimi-baska-kadinla-yatakta-gorsem-001.jpg

YATAKTA BAŞKA BİR KADINLA GÖRSEM CİNSİYET DEĞİŞTİRİRİM
Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olarak katılan Hatice sevgilisi Ali Kemal ile tanışma hikayesini de tüm samimiyetiyle anlattı. Sevgilisi ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ifade eden Hatice 6 senedir birlikte olduğu sevgilisi ile 1 yıldır görüşemediğini de dile getirdi. Demet Akalın, ünlü ismin bu açıklamasının sonrasında “Hatice siz zaten ayrılmışsınız. Senin haberin yokmuş” diyerek güldü. Sevgilisine sonsuz güvendiğini de ifade eden Hatice “Yatakta başka bir kadınla görsem inanmam. Çünkü yapmaz. Ali Kemal yaparsa ben cinsiyet değiştiririm. Ona o kadar güveniyorum” ifadelerini kullandı.