Şarkıcı Hatice'den Sinan Akçıl’a ağır sözler; Çok fırıldaksın

Seçim sonuçları 31 Mart akşamına adeta damga vurdu. Murat Kurum'u destekleyen Sinan Akçıl'ın seçimin ardından yaptığı paylaşımına şarkıcı Hatice'den yorum gecikmedi. Türkiye 31 Mart'ta sandık başına giderek tercihini yaptı.

Şarkıcı Hatice'den Sinan Akçıl’a ağır sözler; Çok fırıldaksın

Sandıkların açılmasıyla sürpriz seçim sonuçları 31 Mart akşamına damga vurmayı başardı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran seçim sonuçlarına bir yorumda Sinan Akçıl'dan gelmişti. Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' ifadelerini kullanmıştı.

sarkici-haticeden-sinan-akcila-agir-sozler-cok-firildaksin-002.jpg“ÇEVİR KAZI YANMASIN”
Seçim sonuçlarının ardından Sinan Akçıl, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Bir Arkadaşım diyor ki 'İstanbul gitti.' Sanki bir diğer partiye oy veren Yunanistanlı. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için ve içinde yaşıyoruz, tek dileğim 4,5 yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak, sizin de öyle olsun, seçimler savaş değil, sevindirmeyin Türkiye düşmanlarını. Bunları yazmak istedim." Sinan Akçıl'ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. Yorum yapanlardan biri de her seçimde dikkat çekici kombiniyle sandığa giden ünlü şarkıcı Hatice oldu. Hatice, Akçıl'ın açıklamasını hedef alarak, "Çevir gazı yanmasın Sinan çok fırıldaksın" şeklinde yorumunu yaptı.

sarkici-haticeden-sinan-akcila-agir-sozler-cok-firildaksin-001.jpg

HATİCE KİMDİR?
Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice, Türk şarkıcıdır. 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde dünyaya gelmiştir. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik etmişlerdir. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakalamayı başarmıştır.