Şarkıcı İzel'in Acı Günü

90’lı yılların en çok ses getiren şarkıcıları arasında yer alan İzel’in annesi Habibe Çeliköz hayata veda etti. Ünlü ismin annesinin vefatı yakın arkadaşı şarkıcı Sinan Akçıl tarafından duyuruldu.

Şarkıcı İzel'in Acı Günü

Sinan Akçıl yakın arkadaşı İzel’in kendisine göndermiş olduğu mesajı paylaştı. İzel’in duygu dolu mesajı takipçilerini de hüzne boğdu. Sinan Akçıl’ın paylaştığı mesajda İzel’in annesi Habibe Çeliköz’ün Sinan Akçıl’ı çok sevdiği vurgusu görüldü.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile İzel’in dostluğu uzun yıllara dayanıyor. İzel’in annesi Habibe Çeliköz’e Habiş olarak hitap ettiği görülen Sinan Akçıl arkadaşının acısını paylaştı. İzel’in vefat eden annesini çok sevdiği ve oldukça sarsıldığı haberi duyuruldu. Son zamanlarda hasta olduğu öğrenilen Habibe Çeliköz’ün ne zaman defin edileceği de detaylı bir şekilde yer aldı.

İzel’in Menajerlik Şirketi’nden Açıklama

Başarılı şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe hanımın vefat haberi şarkıcının menajerlik şirketi tarafından da duyuruldu. Cenazenin 27 Mayıs Cumartesi günü Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verileceği ifade edildi. İzel’in menajerlik şirketi tarafından yapılan açıklamada hayli üzgün oldukları görüldü.

172951971-ing2.webp

Annesi Habibe Çeliköz’ün hayatını kaybettiği yakın arkadaşı Sina Akçıl’a haber veren İzel’in oldukça bitkin ve üzgün olduğu duyuldu. Anne acısıyla sarsılan başarılı sanatçının güçlükle ayakta kaldığı belirtildi. Yakın arkadaşı Sinan Akçıl ve menajerlik şirketinin bir an bile yalnız bırakmadıkları şarkıcı İzel’in duygu dolu mesajı da herkesi hüzünlendirdi.

Cenaze Yarın Toprağa Verilecek

Ünlü şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz’ün uzun zamandır hasta olduğu ve zor zamanlar geçirdiği şarkıcının yakın dostu Sinan Akçıl tarafından ifade edildi. Anne acısıyla sarsılan İzel’i teselli eden Sinan Akçıl’ında oldukça üzgün olduğu belirtildi. Merhume Habibe Çeliköz’ün 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü toprağa verileceği açıklandı. Cenaze namazının Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınacağı açıklandı. Cenaze namazından sonra merhumu Habibe Çeliköz’ün Çengelköy Mezarlığında toprağa verileceği duyurusu da yapıldı. Uzun yıllardır iyi bir dostluk yürüten İzel ve Sinan Akçıl; İzel’in annesi Habibe Çeliköz’ün vefatında da birlik olarak hayranlarını duygulandırdı.