Şarkıcı Melek Mosso’nun yeni imajı çok beğenildi

Geçtiğimiz sene Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturan Melek Mosso sahne tarzları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmiyor. Şarkıcı bu defa yeni imajı ile gündemde yerini aldı.

Şarkıcı Melek Mosso’nun yeni imajı çok beğenildi

Saçlarını kızıla boyatan şarkıcı sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıl beraberlik yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti.

sarkici-melek-mossonun-yeni-imaji-cok-begenildi.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Şarkıcı özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Mosso, bu kez son paylaşımı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Saçlarını kızıla boyatan şarkıcının yeni imajı sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Şarkıcının yeni imajı ile ilgili, "Çok yakışmış", "Bu renk seni açmış", "Yeni imajını beğendim" şeklinde yorumlar yapıldı.

sarkici-melek-mossonun-yeni-imaji-cok-begenildi-001.jpg

MELEK MOSSO KİMDİR?
Şarkıcı, Besteci ve Müzisyen Melek Mosso, 11 Kasım 1988’de Kayseri’de hayata gözlerini açmıştır. İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı’dır. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başladı. Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam etmektedir. Üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi – Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Grundig Türkiye firmasının düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başarmıştır ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etmiştir. Akabinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılmıştır.