Şarkıcı Sıla Amerika turnesini tamamladı

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından biri olan Sıla Gençoğlu, dört ayrı şehirde kendi orkestrasıyla verdiği Amerika turnesini başarıyla sonuçlandırdı.

Şarkıcı Sıla Amerika turnesini tamamladı

Sıla, Elton John'dan Taylor Swift'e dünyanın en ünlü şarkıcılarının tercih ettiği tarihi salonlarda hayranlarının karşısına çıktı. Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından olan Sıla Gençoğlu, Kasım ayında dört ayrı şehirde kendi orkestrasıyla konserler verdiği Amerika turnesini başarıyla tamamlayarak evine döndü. Amerika'ya tüm konser orkestrası ve sahne arkasındaki teknik ekibiyle turneye giden ilk sanatçı unvanına da sahip olan Sıla, gördüğü büyük ilgi üzerine gelecek yıl tekrar buluşmak üzere hayranlarıyla sözlşti.

sarkici-sila-amerika-turnesini-tamamladi.jpg

GURUR YAŞATTI

Sıla, Elton John'dan Taylor Swift'e dünyanın en ünlü şarkıcılarının konser vermek için tercih ettiği 4 ayrı şehirdeki tarihi salonlarda seyirci karşısına çıkmayı tercih etti. Sıla, Los Angeles'da UCLA Royc Hall, Florida'da Charles F. Dodge City Center, New York'ta Palladium Time Square, Washington DC.'de Lisner Auditorium Center gibi Amerika'nın en ünlü konser salonlarını doldurarak ülkemizin gurur kaynağı oldu. Ünlü şarkıcı Amerika turnesinden döner dönmez verdiği Ankara ve üst üste iki Konya konseriyle hayranlarıyla buluşmaya tüm hızıyla devam etti.

sarkici-sila-amerika-turnesini-tamamladi-001.jpg

SILA GENÇOĞLU HAKKINDA

Sıla Gençoğlu veya sahne adıyla Sıla 17 Haziran 1980 yılında dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve bestecidir. Acıpayam, Denizli'de doğdu ve öğrenim hayatı için önce İzmir'e sonra İstanbul'a yerleşmiştir. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde öğrenim görmüştür. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başlamıştır.