Şebnem Bozoklu Kızılcık Şerbeti kadrosunda

Son olarak Hayatımın Neşesi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, muhteşem bir bölümle sezon finali bölümünü yayınlayan Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna dahil oluyor.

Şebnem Bozoklu Kızılcık Şerbeti kadrosunda

Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi çok sayıda başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosu yeni sezonda genişlemeye devam edecek. Dizinin ilk sürpriz ismi ise Şebnem Bozoklu oldu.

sebnem-bozoklu-kizilcik-serbeti-kadrosunda.jpg

KIVILCIM’IN KUZENİ MERİ’Yİ CANLANDIRACAK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, en son TRT1'de yayınlanan Hayatımın Neşesi'yle izleyicilerin karşısına çıkan Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut'la anlaşma sağşadı. Başarılı oyuncu, sezon finaliyle izlenme rekoru kıran Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti'nde Evrim Alasya'nın İzmir'den gelen kuzeni Meri karakterine hayat verecek Diziye 4 ünlü oyuncu daha katılım sağlayacak.

ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?
Şebnem Bozoklu, 25 Ağustos 1979 yılında baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğu Suadiye’de geçen başarılı oyuncu 1996 yılında Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Şebnem Bozoklu, 2004'te oradan mezun olmuştur. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da “Sanat Dansı” ve “Mondi” oyunlarının yönetmenliğini yapmıştır. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu üstlenmiştir.