Seda Sayan ve Eşinden Romantik Klip Çekimi

Yılların sanatçısı Seda Sayan iş hayatı dışında aşk hayatı ve başından geçen evlilikleriyle de magazin basınında çokça yer alıyor.

Seda Sayan ve Eşinden Romantik Klip Çekimi

Son olarak kendisinden yaşça küçük olan müzisyen Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren Seda Sayan sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Son günlerde Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten yeni şarkıları Manidar’ın klip çekimi tamamlanmıştı. Romantik bir klip çekimi yapan ikilinin yeni şarkısı hayranları tarafından da merak ediliyor.

Kamera karşısına adeta aşklarını yaşayan çift yeni şarkılarının heyecanı içindeydi. Başarılı sanatçı Seda Sayan ve eşi müzisyen Çağlar Ökten’in Manidar şarkısının klip çekimleri hızlı bir şekilde tamamlandı. Posta gazetesinin haberine göre yeni şarkılarında düet yapan karı koca oldukça aşk dolu ve romantik bir çekim yapmıştır.

‘Manidar’ Geliyor

Bu zamana kadar birçok kaset çıkarmış ve şarkı okumuş olan Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile ilke kez kamera karşısına geçti ve şarkı seslendirdi. Klip çekiminin tamamlandığı ifade edilen Manidar şarkısının ne zaman görücüye çıkacağı ise merak ediliyor. Yaş almasına rağmen yaşlanmayan Seda Sayan eşinin yanında adeta kuğu gibi süzülüyor. Birbirlerine aşkla bağlı olan çiftin klip heyecanı da görülmeye değerdi.

Eşi Çağlar Ökten’inde müzisyenlik yapması ve birlikte şarkı söylemeleriyle gündemde yer alan Seda Sayan’ın güzelliği de hayranlarının beğenisi almaya devam ediyor. Sayısız estetik operasyon geçirdiği bilinen ve bu operasyonları asla saklamayan Seda Sayan kendisini aşk kadını olarak tanımlıyordu. Başından geçen birçok evlilik ve birliktelikten sonra son aşkını bulduğunu ifade eden sanatçının heyecanı da görülmeye değerdi.

Aşk Dolu Çekim

Başarılı sanatçı Seda Sayan uzun yıllardır sahnelerde yer alıyor. Yaşının ilerlemesine rağmen sahneleri bırakmayan güzel sanatçının yeni klibin de eşi Çağlar Ökten eşlik ediyor. Kendisi gibi müzisyen olan eşini yalnız bırakmayan Çağlar Ökten’de Manidar şarkısında düet yaparak desteğini esirgemedi. İkilinin klip çekimlerinin de tamamlandığı ve romantik bir çekimin geride kaldığı haberi yapıldı. Yeni şarkının ne zaman çıkacağı ise ikilinin hayranları tarafından merak ediliyor.