Seda Sayan'ın ablasının son halini görenler inanamadı

Seda Sayan'ın ablası Nursel Yıldız da estetik için büyük bir operasyon geçirdi. Yüz gerdirme operasyonu geçiren Nursel Yıldız'ın ameliyat sonrası görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu.

Seda Sayan'ın ablasının son halini görenler inanamadı

Düzenli olarak estetik operasyonlar geçiren Seda Sayan'ın ardından ablası Nursel Sayan da bıçak altına yattı ve son haliyle şaşkınlık yarattı. Nursel Yıldız'ın ameliyattan önce ve sonra çekilen görüntüleri sosyal medyada adeta viral oldu.

seda-sayanin-ablasinin-son-halini-gorenler-inanamadi.jpg

BU HALİMLE BİLE HARİKA HİSSEDİYORUM

Arkadaşı Safiye Soyman'a boyun ve yüz gerdirme uygulaması yaptıran Sayan bu kez ablası Nursel Yıldız'ı doktora götürdü. Geçirdiği yanlış operasyon sonrası yüzünde çok sayıda deforme oluşan Nursel Yıldız tekrar operasyon geçirdi. Ünlü bir estetik uzmanına giden Nursel Yıldız'ın göz çevresindeki problemler giderildi ve yüz gençleştirme ameliyatıyla operasyonu sona erdi. Seda Sayan'ın ablasının operasyondan 15 saat sonra çekilen videosu sosyal medyaya adeta damga vurdu. Yüzü tanınmaz hale gelen Nursel Yıldız çekilen videoda “Kendimi şu halimle bile muhteşem hissediyorum" ifadelerini kullandı.

seda-sayanin-ablasinin-son-halini-gorenler-inanamadi-001.jpg

SEDA SAYAN HAKKINDA

İstanbul Eyüp Sultan’da 30 Aralık 1962’de hayata gözlerini açan Aysel Gürsaçer bilinen adıyla Seda Sayan şarkıcı, oyuncu ve sunucudur.1978 yılında sahneye çıkabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyütüp doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirmiştir. Düğün salonlarında başladığı şarkıcılığa Stardust kulübünde assolist olarak devam etmiştir. Dönemin büyük assolistlerinden eğitim alıp adını duyuran isim daha sonrasında rol aldığı filmler ile üne kavuşmuştur.