Seda Üren’in bikinili pozları olay oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran şarkıcı Seda Üren, Bodrum’a tatile gitti. Şarkıcı tatilde çekildiği kaslı pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Seda Üren’in bikinili pozları olay oldu

Her gün spor yapan Seda Üren, genç görünümü ve fit fiziğiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Şarkıcı Seda Üren sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimler arasında yer almaya devam ediyor.

seda-urenin-bikinili-pozlari-olay-oldu.jpg

Şarkıcı son olarak Bodrum'a tatile çıktı. Renkli bikinisiyle poz veren Üren'in karın kasları hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ve her gün spor yapan Seda Üren, genç görünümü ve fit fiziğiyle dikkat çekmeyi başardı. Şarkıcının paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Üren'e "Genç kız gibi", "Fiziği çok güzel" şeklinde yorumlar yapıldı.

seda-urenin-bikinili-pozlari-olay-oldu-001.jpg

SEDA ÜREN KİMDİR?
Seda Üren, 1982 İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Henüz 16 yaşındayken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü'ne giren Seda Üren, aynı dönem Türkiye'nin Bülent Ersoy ve Emel Sayın'a vokallik yapmıştır. 1999 Eylül'de İlk albümü olan "İlk Hediyem"i çıkarmıştır. Sektörün en genç assolisti unvanına sahip olan Seda Üren; 2003-2004 sezonunda ATV'de hafta sonları kendi adını taşıyan "Hoş Seda" adlı müzik-eğlence programını hazırlamıştır ve sunmuştur.