Selen Görgüzel sahnede adeta kendinden geçti

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik operasyonlarla oldukça konuşulan ve sık sık ilginç danslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Selen Görgüzel, bu sefer de sahnede dansözlere taş çıkaran hareketlerle göbek attı.

Selen Görgüzel sahnede adeta kendinden geçti

Oryantal yapan Selen Görgüzel, bir ara kendini darbukanın ritmine kaptırarak çılgınlar gibi dans etti. Oyunculuğun yanı sıra müzik kariyerine hız kesmeden devam eden Selen Görgüzel, sık sık dans performanslarıyla konuşulmaya devam ediyor. İlginç figürleriyle zaman zaman alay konusu olan ünlü isim bu sefer de oryantal yaparak dikkat çekti.

selen-gorguzel-sahnede-adeta-kendinden-gecti.jpg

ORYANTALLERE TAŞ ÇIKARDI

Yoğun bir konser maratonu bulunan Selen Görgüzel, Kurban Bayramı'nın ilk gününde de Bodrum'da sahne aldı. Beyaz dekolteli elbise giymeyi tercih eden Selen Görgüzel, bir ara darbuka eşliğinde oynamayı da ihmal etmedi. Kıvraklığı ve kalça dansıyla alkış toplayan ünlü isim, bir ara kendisini müziğin ritmine fena kaptırdı. Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yüz ve boynunu gerdirerek dikkatleri üzerine çekti.

selen-gorguzel-sahnede-adeta-kendinden-gecti-001.jpg

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başlamıştır. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladı. 18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrılmıştır.Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı dünyaya gelmiştir. Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan 'Zirvedeki Sesler' isimli programı sunarak ekran hayatına start vermiştir.