Sema Aydemir Survivor 2024'ten diskalifiye oldu! Pınar’la kavgası pahalıya patladı

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve kırmızı takım yarışmacısı olarak yarışmaya dahil olan Sema Aydemir, Survivor’ın başarılı ve güçlü kadınları arasında yer alıyor. All Star’da da iyi bir başlangıç yapan Sema, adaya veda etti.

Sema Aydemir Survivor 2024'ten diskalifiye oldu! Pınar’la kavgası pahalıya patladı

Survivor All Star’ın yeni bölümünde Sema ve Pınar arasında yaşanan kavga izleyenleri şoke etti. Sema ve Pınar’ın adadaki kavgasından bazı bölümler ekrana verilirken fiziksel temaslı kavganın sonunda Sema hakkında ne karar verilecek, Sema diskalifiye mi olacak gibi sorular gündemdeydi. Sema Aydemir, fizikksel temaslı kavgası sonrası Survivor All Star 2024’ten diskalifiye oldu.

KIRMIZI TAKIMDA KADIN YARIŞMACILAR ARASINDA BÜYÜK KAVGA

Survivor All Star 2024'ün bu akşamki yeni bölümünde kırmızı takımın kadın yarışmacıları arasında yaşanan kavga ekrana geldi. Adada yaşanan kavganın görüntüleri ekrana verilirken Sema Aydemir ve Pınar Saka arasında yaşanan kavganın boyutu gözler önüne serildi. Fiziksel temaslı kavgada diğer yarışmacılar araya girse bile tansiyonun bir türlü düşmediği görülürken bu akşamki oyunda Sema ve Pınar oyun alanında yer almadı. Gözler Sema için verilecek karara çevrilirken Acun Ilıcalı, 'Acil Durum Konseyi'nde Sema Aydemir ile ilgili alınan kararı açıkladı.

sema-aydemir-survivor-2024-ten-diskalifiye-oldu-pinarla-kavgasi-pahaliya-patladi.jpg

SEMA AYDEMİR DİSKALİFİYE OLDU

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan başarılı ve güçlü yarışmacı Sema Aydemir, kırmızı takıma dahil olmuştu. Sema'nın takım arkadaşı Pınar ile arasındaki gerilim sık sık gündem olurken bu gerginlik büyük bir kavgayla sonuçlandı. Sema ve Pınar arasında yaşanan fiziksel temaslı kavga sonrası Sema'nın Survivor hayatı sona erdi. Acun Ilıcalı, bu akşamki 'Acil Durum Konseyi'nde ekibiyle birlikte Sema Aydemir ile ilgili alınan kararı açıkladı. Fiziksel temas olduğu için diskalifiye kararı alındığını açıkladı. Sema Aydemir, Survivor 2024 All Star'dan diskalifiye olarak yarışmaya veda etti.

sema-aydemir-survivor-2024-ten-diskalifiye-oldu-pinarla-kavgasi-pahaliya-patladi-001.jpg