Sema'nın Survivor'dan diskalifiye edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor! Hangisi gitmeliydi?

Survivor All Star'ın son bölümünde Sema Aydemir diskalifiye olarak yarışmadan ayrıldı. Sema ve Pınar kavgası sonrasında Sema'nın diskalifiye edilmesi izleyicilerden tepki çekti.

Sema'nın Survivor'dan diskalifiye edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor! Hangisi gitmeliydi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışmasında Sema ve Pınar arasında yaşanan kavgada fiziksel temas ve sözlü şiddet tepki çekmişti. Pınar'ın her fırsatta tahrik dolu sözlerine sonunda dayanamayan Sema fiziksel şiddete başvurmuştu. Dün akşam yapılan acil durum konseyi sonucunda Sema Aydemir Survivor 2024'ten diskalifiye edildi. Ancak izleyiciler Sema'nın Survivor'dan diskalifiye edilmesine sert tepki gösterdi.

Survivor All Star yarışmasında tartışma ve kavgalar bitmezken tüm sezonlara damga vuracak olay geçtiğimiz gün yaşandı. Sema ve Pınar arasında çıkan kavgada fiziksel şiddet dikkat çekti.

Sema Aydemir bu sezon yarışmayı yedeklerden Acun Ilıcalı'nın ricası üzerine katılmıştı. Ancak Sema yarışmaya gelir gelmez Pınar'ın hedefine girdi. Pınar Sema'yı sistematik olarak sözleri ile tahrik ederken iki yarışmacı arasında gerilimde hat safhaya ulaştı.

Yarışmaya gelmeden önce zorunlu bir ameliyat geçiren ve bu sebeple de yumurtalıkları alınan Sema'ya yönelik sözlü şiddetini arttıran Pınar, "Lohusa, yılan, Beyaz Rus" gibi benzetmeler yaptı.

Son olarak ada konseyinde Sema'nın ismini yazan Pınar yılan benzetmesi yapmıştı. Sema Aydemir’de bardağı taşıran da bu olay oldu. Sema Pınar'ın yaptığı ağır tahriklere rağmen yarışmadan diskalifiye edilince sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyüdü.

PINAR’A HİÇBİR YAPTIRIM UYGULANMADI

Survivor All Star'ın dün akşam Ekrana gelen son bölümünde Acun Ilıcalı Sema ile ilgili verilen kararı açıkladı. Pınar'a karşı fiziksel şiddet uygulayan Sema yarışmadan diskalifiye edildi. Ancak Pınar için herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Sema'nın diskalifiye edilmesi ve bütün tahriklerine rağmen pınara karşı herhangi bir yaptırım uygulanmaması sosyal medya kullanıcılarından tepki çekti.

survivor-3.jpg

HANGİSİ ELENMELİYDİ?

Survivor izleyicileri, Sema'nın yarışmadan diskalifiye edilmesine yoğun tepki gösterdi. Sema’nın ağır tahrik altında fiziksel şiddete başvurduğunu belirten yarışmacılar, Nagihan örneğinin verdi. Nagihan'ın bugüne kadar yaptığı hiçbir davranış sonucunda diskalifiye olmadığını belirten izleyiciler, Acun Ilıcalı'nın bu kadar başarılı bir kadın yarışmacıya karşı inisiyatif kullanmamasına da tepki gösterdi. Pınar'ın Sema dahil olmak üzere birçok yarışmacıya benzer şekilde tahrik edici konuşmalar yaptığını da belirten izleyiciler, yarışmadan asıl diskalifiye edilmesi gereken ismin Pınar olduğunu dile getirdi.