Şener Şen'in Bilinmeyen Kız Kardeşi

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Ali Şen sayısız filmde yer alarak sinemaya yıllarını verdi.

Şener Şen'in Bilinmeyen Kız Kardeşi

Kendisi gibi oyuncu oğlu Şener Şen’de aynı şekilde babasının izinde giderek Türk sinema tarihine adını altın harflerle kazımayı başardı. Ünlü oyuncu Ali Şen’in özel hayatı ve ailesiyle ilgili merak edilen birçok soruda bulunuyor. Başarılı ismin Adana doğumlu olduğu ve bir süre geçinmek için marangozluk yaptığı biliniyor.

0x0-kemal-sunal-efsanesi-sakar-sakirin-yildizi-ali-senin-kizi-bakin-hangi-oyuncu-cikti-oglunu-herkes-taniyordu-kiz-1656873163115.jpg

Birçok tipleme ile seyirci karşısına çıkan Ali Şen kamera karşısına ilk defa 1954 senesinde çıktı. Oğlu Şener Şen’in usta oyuncu gibi Türk sinemasına emek vermesi ise ön planda kalmasına neden oldu. Ali Şen’in Şener Şen dışında bir de kızı olduğu biliniyor. Ali Şen’in kızı İnci Şen’in de oyuncu olduğu ifade edildi. Kardeşi Şener Şen kadar ön planda olmayan İnci hanımın Ali Şen’in kızı olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

0x0-1641627884024.jpg​​​​​​​

Ali Şen Türk Sinemasının Duayeni

Farklı tiplemeleri ve birçok ruh haline kısa sürede girmesiyle tanınan oyuncu Ali Şen Türk sinemasına yıllarını vermiş usta isimlerden ilk sıralarda yer alır. Kemal Sunal ile birçok filmde yer alan Ali Şen karakter oyunculuğu kavramının adeta vücut bulmuş halidir. Şener Şen ve İnci Şen adlarında iki çocuğu bulunan Ali Şen’in oğlu da en az babası kadar ünlü bir oyuncudur. İnci Şen ise şimdilerde dizilerde yer almaya devam eden çocuğu olarak bilinir. İnci Şen’in Ali Şen’in kızı olduğunun çok az bilinmesi ve pek fazla ön planda yer almaması babası kadar tanınan bir oyuncu olmasını sağlayamamıştır.

0x0-1641627878589.jpg​​​​​​​

Ünlü İsimler ve Ünlü Çocukları

Ali Şen ve Şener Şen gibi ünlü ana baba ve evlat olarak birçok isim sayılabilir. Türk sinemasına hizmt vermiş birçok usta ismin çocukları da oldukça ünlü isimler olmayı başardı. Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal, Öztürk Serengil ve kızı Seren Serengil, Filiz Akın ve İlker İnanoğlu, Sadri Alışık ve oğlu Kerem Alışık ve Tanju Korel ve kız Bergüzar Korel gibi ünlü isimler en az ana babaları kadar tanınmış isimler olarak öne çıkıyor.