Serdar Ortaç; Aşk acısı diye…

Serdar Ortaç son dönemlerde açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmek bilmiyor.

Serdar Ortaç; Aşk acısı diye…

Ortaç, 2014 senesinde Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin sonrasında ise 2019 yılında tek celsede boşanmışlardı. 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan Serdar Ortaç eski eşiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden bir an olsun düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla sık sık gündemde yerini korumaya devam ediyor.

serdar-ortac-ask-acisi-diye.jpg

YORUM YAĞDI

Magazin gündeminin çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında dünyaevine girmiş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. Serdar Ortaç 5 yıl evli kaldığı eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ortaç, "Ben eski eşten dolayı bitecek adam mıyım? Adı üstünde eski eş, eski özlenir mi? Boşandım, daha iyisi geldi. Aşk acısı diye bir şey yok" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada söz konusu açıklama yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcının sözleri ile ilgili "Serdar'ı kumar, alkol ve gece hayatı bitirdi", "Ne sanıyor bu kendini", "Helal olsun, adam haklı", "Serdar kendi kendini bitirdi" şeklinde yorumlar yapıldı.

serdar-ortac-ask-acisi-diye-001.jpg

CHLOE LOUGHNAN KİMDİR?

Ünlü Popçu Serdar Ortaç'ın eski eşi olan Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir modeldir. 1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını devam ettirmektedir. 2014 yılında Serdar Ortaç ile dünya evine girerek Türkiye’de uzun yıllar kalacağının sinyallerini veren Loughnan, aynı zamanda eşinin kliplerinde de rol alarak kamera karşısında ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir.