Seren Fosforoğlu estetik operasyon geçirdi

Yeşilçam yıldızlarından Enis Fosforoğlu'nun kızı oyuncu Seren Fosforoğlu, estetik operasyon geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Seren Fosforoğlu estetik operasyon geçirdi

Göğüslerine silikon taktıran Seren Fosforoğlu, ilk pozunu hastane odasından takipçilerinin beğenisine sundu. Merhum sanatçı Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, işadamı Kaan Önal’la 2020 yılında nikah masasına oturmuş ve geçtiğimiz sene sessiz sedasız yollarını ayırmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yaptırdığı estetikle magazin gündeminde yer aldı. Seren Fosforoğlu, güzellik için bıçak altına yatan ünlüler kervanına katılmış oldu.

seren-fosforluoglu-estetik-operasyon-gecirdi.jpeg

“HERKESİN VARDI BİR BENİM YOKTU”
Göğüslerine silikon taktıran Seren Fosforoğlu hastane odasından paylaşım yaptı ve "Bu yaştan sonra kısmetmiş... Kendim istediğim bir şeyi yaptım sonunda" şeklinde ifadeler kullandı. Haberturk'te yer alan bir habere göre; Seren Fosforoğlu "Yıllardır istiyorum ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Herkesin vardı, bir benim yoktu. Kendimi iyi hissetmek için yaptırdım” şeklinde konuştu.

seren-fosforluoglu-estetik-operasyon-gecirdi.jpg

SEREN FOSFORLUOĞLU KİMDİR?
8 Ocak 1976'da Ankara'da hayata gözlerini açan Seren Fosforoğlu, babası Enis Fosforoğlu'nun Devlet Tiyatrosundan ayrılıp İstanbul'a gelmesiyle Moda'da yeni atılımlarda bulunmuştur. Kadıköy Kız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü'ne girmiştir. Buradan mezun olduğu sene E.F.T.de "Biraz Bakar mısınız Bayan?" adlı oyun ile sahneye çıkmıştır. Ardından televizyon sektöründe çalışmalarda bulunmuştur. "Mutluyüz Ailesi"nde oynamıştır. Halit Kıvanç'la birlikte Beyaz Güvercin Şarkı Yarışmasını sunarak sunuculuğa da adım atmıştır.