Serenay Sarıkaya’dan eski sevgilisi Umut Evirgen’in düğün gecesi manidar paylaşım

Ünlü oyuncu Alina Boz ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen, 6 aylık ilişkilerini dün akşam aileleri ve yakın dostlarının katıldığı nikah töreniyle taçlandırdı. Umut Evirgen’in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan ise olay bir video geldi.

Serenay Sarıkaya’dan eski sevgilisi Umut Evirgen’in düğün gecesi manidar paylaşım

Bir dönem Umut Evirgen ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, eski aşkının düğün gecesi yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Kısa sürede magazin manşetlerine yerleşen bu paylaşım çok konuşuldu. Paylaştığı video ve altına düştüğü notla dikkat çeken Serenay Sarıkaya’nın zamanlaması olay oldu. İşte Serenay Sarıkaya’nın çok konuşulan o paylaşımı…

ALİNA BOZ VE UMUT EVİRGEN EVLENDİ

Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan ünlü oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen dün akşam aileleri ve yakın dostlarının katıldığı nikah töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Alina Boz’un gelinlik tercihi çok beğenildi. Sosyal medya Alina Boz-Umut Evirgen çiftinin düğününü konuşurken Umut Evirgen’in eski sevgilisi ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’dan çok konuşulan bir paylaşım geldi.

DÜNYA YANARKEN BEN NOTUNU DÜŞTÜ

Instagram hesabından rujunu sürdüğü anlara ait bir videosunu paylaşan Serenay Sarıkaya, bu paylaşımına ‘Dünya yanarken ben’ notunu düştü. Sarıkaya’nın kalabalık ve müzikli bir ortamda insanlar dans ederken aynasını açıp ruj sürdüğü anlara ait videosu kısa sürede gündem olurken paylaşımın zamanlaması da sosyal medya kullanıcıları tarafından manidar bulundu.

İşte Serenay Sarıkaya'nın gündem olan o paylaşımı;

serenay-sarikaya-dan-eski-sevgilisi-umut-evirgen-in-dugun-gecesi-manidar-paylasim-002.jpg

serenay-sarikaya-dan-eski-sevgilisi-umut-evirgen-in-dugun-gecesi-manidar-paylasim-001.jpg

serenay-sarikaya-dan-eski-sevgilisi-umut-evirgen-in-dugun-gecesi-manidar-paylasim.jpg