Serenay Sarıkaya sevgilisinin başından bir an olsun ayrılmadı

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bir süredir aşk yaşamaya devam ediyor. Özel hayatlarıyla gündemden düşmek bilmeyen ikiliden Mert Demir özel bir hastanede burun ameliyatı oldu.

Serenay Sarıkaya sevgilisinin başından bir an olsun ayrılmadı

Sarıkaya sevgilisinin başından bir an olsun ayrılmadı. Mert Demir, 'Antidepresan' ve 'Ateşe Düştüm' şarkılarıyla akıllarda yer edindi. Demir, son dönemde paylaşımları ve özel hayatıyla gündemde yerini koruyor.

serenay-sarikaya-sevgilisin-basindan-bir-an-olsun-ayrilmadi.jpg

BURUN AMELİYATI OLDU
"Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" ve "Pusulam Rüzgar" gibi şarkılarla bilinen Mert Demir'in seneler önce O Ses Türkiye'de yarıştığı ortaya çıkmıştı. Şarkıcı son dönemlerde Seranay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemde ki yerini koruyor. İkilinin her yaptığı çok konuşuluyor. Burun eğriliği sorunu yaşayan şarkıcının Fulya’daki özel bir hastanede burun ameliyatı olduğu öğrenildi.
Aramızda Kalmasın'ın bir haberine göre, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ise sevgilisinin başucundan bir an olsun ayrılmadı.

serenay-sarikaya-sevgilisin-basindan-bir-an-olsun-ayrilmadi-001.jpg

MERT DEMİR KİMDİR?

Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu'nda hayata gözlerini açmıştır. Müzik kariyerine olan ilgisi, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başlamıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, O Ses Türkiye yarışmasına katılıp sesini duyurarak müzik dünyasında adını duyurmayı başarmıştır. O Ses Türkiye'nin sonrasında profesyonel kariyerine adım atan Mert Demir, sahne performansları, retro şovmenliği ve çok çeşitli müzik tarzlarındaki başarılı performanslarıyla tanınır olmuştur. İlk teklisi olan "Uyan"ı 2017'de yayınlayan Demir, müzikal yolculuğunu pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi farklı tarzlarla sürdürmektedir.