Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger Aynı Projede

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya son zamanlarda yer aldığı projeler ve partnerleriyle gündeme geliyor.

Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger Aynı Projede

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile kameran karşısına geçen başarılı ismin dizileri sezon finali yaparak tatile girdi. Yaz sezonunda başka projeleri olduğunu ifade eden Serenay Sarıkaya Netflix için kamera karşısına geçeceği belirtti. Rol arkadaşı olarak da yıllar önce Medcezir projesinde birlikte rol aldığı Metin Akdülger’in yer alacağını heyecanlı bir şekilde ifade etti.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya daha önceden Netflix için Şahmeran projesinde yer almıştı. Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu yaz aylarında da boş durmayacağının sinyalini Aile dizisinin sezon finali yemeğinde dile getirdi. Magazin muhabirleri ile oldukça koyu bir sohbete giren güzel oyuncu kariyeri ve yeni projeleriyle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

Netflix İçin Kamera Karşısına Geçecek

Yaz aylarında çalışan ünlüler kervanına Serenay Sarıkaya’da dahil olacağının haberini verdi. Eski rol arkadaşı Metin Akdülger ile tekrar aynı projede yer alacağı için hayli heyecanlı olduğu görülen güzel oyuncu projenin Netflix için olduğunu belirtti. 10 gün kadar tatil yapacağını ve bundan sonra yeni projesi için sete çıkacağını ifade eden güzel oyuncu heyecanlı olduğunu da vurguladı.

serenay-sarikaya-dan-metin-akdulger-yorumu-medcezir-ruhu-geri-donuyor-h35193-05451.jpeg

Proje için onaylanan isimler arasında eski rol arkadaşı Metin Akdülger’in olduğunu ve buna çok sevindiğini belirten Serenay Sarıkaya son dönemde birçok projede yer alarak kariyerinde adeta yükselişe geçti. Netflix için ikinci projeye başlaması planlanan Serenay Sarıkaya yaz tatilini de çalışarak geçirmeyi düşünüyor. Yeni başlayan dizisi Aile’de oldukça sevilen güzel oyuncu birçok ünlü ve başarılı isimler aynı projede yer aldığı için mutlu olduğunu da içtenlikle ifade etmişti.

Yaz Tatili Kısa Sürecek

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya Şahmeran projesinden sonra Show Tv için kamera karşısına geçmişti. Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçen başarılı ismin boş durmaya niyeti yok gibi görünüyor. Aile dizisinin sezon finali yapmasından sonra 10 gün kadar dinleneceğini belirten Serenay Sarıkaya’nın yeni bir projeye başlayacak olması güzel oyuncunun yaz tatili yapamayacağı şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.