Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yasak aşk yaşıyor!

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun üvey kardeş oluyor! Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun el ele görüntülendi! Kenan Tosun’un evli olduğu öğrenildi. İşte yasak aşkın perde arkası…

Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yasak aşk yaşıyor!

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun arasındaki yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir kulislerde konuşulan yasak aşktan ilk görüntüler geldi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un bir süredir gizli bir aşk yaşadığı öğrenildi. Nişantaşı sokaklarında el ele yürüyen çift görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Meğer Yazlık Komşularıymış

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan magazin basını tarafından yakından takip edilen bir isim. Antalya’da yaşayan Ümran Seyhan, Serenay Sarıkaya küçük bir çocukken eşinden boşandı. Kızını tek başına yetiştiren Ümran Seyhan bugüne kadar hiç röportaj vermedi. Serenay Sarıkaya’nın annesi mümkün olduğu kadar basından uzak durmaya özen gösterdi. Güzel yıldızın ‘’hayatta en sevdiği insan’’ olarak tanımladığı ve başarısının sebebi olarak gösterdiği annesi yeni bir aşka yelken açtı. Ümran Seyhan’ın Kenan Tosun ile yazlık komşusu olduğu öğrenildi. Nişantası’nda gezerken fotoğrafları çekilen Ümran Seyhan ve Kenan Tosun’un samimi olduğu görüldü. Birbirlerine sarılarak yolda yürüyen çift meraklı bakışlara aldırış etmedi.

f63eztnxeaalq71.jpg

Cansu Tosun’un Tepkisi Ne Olacak?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan bekar olsa dahi yasak aşk yaşadığı Kenan Tosun’un evli olduğu öğrenildi. Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği bulunan oyuncu Cansu Tosun’un babasının yasak aşkıyla ilgili nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu. Güzel oyuncu, uzun bir aranın ardından televizyon ekranına geri dönmüştü. Kirli Sepeti adlı dizide başrol oynayan Cansu Tosun, babasının yasak aşkı nedeniyle magazin gündeminin ilk sırasına oturdu. Sosyal medyada gündeme taşınan Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yasak aşkı ise tepki çekti. Kenan Tosun’un eşinden boşandığı iddiası da ortaya atıldı, lakin yakın çevresinden öğrenildiğine göre evli olduğu ve boşanmadığı öğrenildi. Ümran Seyhan’ın Kenan Tosun ve eşiyle aynı yazlıkta kapı komşusu olduğu belirtildi. Yasak aşkın ardından gözler Serenay Sarıkaya’ya ve Cansu Tosun’a çevrildi.