Serkay Tütüncü'den kafa karıştıran Zeynep Bastık açıklaması

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Zeynep Bastık ile dudak dudağa görüntülenen oyuncu Serkay Tütüncü, "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz" ifadeleriyle şaşkına çevirdi.

Serkay Tütüncü'den kafa karıştıran Zeynep Bastık açıklaması

Geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız ile ilişkisini sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptırmıştı. Kenan Doğulu'nun doğum gününde öpüşürken objektiflere yansıyan çiftte Tütüncü'nün yaptığı açıklama kafalarda karışıklık yarattı.

serkay-tutuncuden-kafa-karistiran-zeynep-bastik-aciklamasi.jpg

“ACELE ETMİYORUZ”

Geçtiğimiz akşam bir davete katılan Serkay Tütüncü, Muhabir Online muhabirinin Zeynep Bastık'ı sorması üzerine "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz" şeklinde konuştu. Zeynep Bastık da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Ortada net bir şey yok, tanıma aşamasındayız" ifadelerini kullanmıştı. Survivor yarışması ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ve yarışmadan sonra birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol almaya devam ediyor.

serkay-tutuncuden-kafa-karistiran-zeynep-bastik-aciklamasi-001.jpg

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

7 Şubat 1991 İzmir, Tire’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, aslen Arnavut kökenlidir. Eğitimini Ege Üniversitesi'nde tamamlamıştır. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giymiştir. 2016 yılında TV8'de yayımlanan Survivor 2016 yarışmasına katılıp Gönüllüler takımında yer aldı ve yarışmayı 2. Olarak bitirmiştir. Survivor bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştır. 2018 yılında yayımlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başlamıştır.