Sevgilisini öpücüklere boğdu

Amerikan futbol sezonunun en popüler etkinliği olan Süper Bowl maçı Kansas City Chiefs ve San Francisco 49 takımları arasında gerçekleşti.

Sevgilisini öpücüklere boğdu

Kansas City Chief'in oyuncusu olan sevgilisi Travis Kelce'nin locadan izleyen ve destek veren Taylor Swift, şampiyonluğun sonrasında sahaya inerek sevgilisini öpücüklere boğdu. Kansas City Chiefs'in San Francisco 49ers'ı 25-22 mağlup ederek 2024 Super Bowl şampiyonluğu kazanmasının ardından sahaya inen şarkıcı Taylor Swift, şampiyonluğu City Chiefs'in yıldız oyuncusu olan sevgilisi Travis Kelce'yi öpücüklere boğarak coşkuyla kutladı.

sevgilisini-opucuklere-bogdu.jpg

MAÇ BOYUNCA COŞKUYLA DESTEK VERDİ

Şampiyonluk zaferinin sonrasında Travis, kupa töreni esnasında mikrofonu aldı ve taraftarlara Elvis Presley'in “Viva Las Vegas” şarkısını seslendirdi. Maçı locada izleyen Taylor'un yakın arkadaşları, Blake Lively, Ice Spice ve Keleigh Teller de maç boyunca City Chiefs takımı lehine tezahürat yaparak destekte bulundu. Şampiyonluk maçı öncesi Japonya turunda olan ve maça yetişip yetişmeyeceği merak konusu olan Taylor, Cuma günü son gösterisini yaptıktan hemen sonra şampiyonluk maçına koştu. Swift, maç öncesi etkinlikleri izlemek için locadaki yerinde hazır bulundu bu etkinlikler arasında Reba McEntire'in ulusal marşı söylemesi, Post Malone'un “America the Beautiful” performansı ve Andra Day'in “Lift Every Voice and Sing” performansı yer aldı.

sevgilisini-opucuklere-bogdu-001.jpg

sevgilisini-opucuklere-bogdu-001.jpg

TAYLOR SWİFT HAKKINDA

Müzik kariyeri boyunca Grammy için 52 kez aday gösterilmiştir ve 12 Grammy Ödülü kazanmıştır. Yaklaşan 2024 ödül töreni için de altı adaylığı bulunmaktaydı. İlk kez 2008’de En İyi Yeni Sanatçı dalında aday gösterilmiştir. Her ne kadar bu onuru Amy Winehouse kazansa da, 20 yaşındaki Swift ertesi yıl dört Grammy toplayarak umut verici bir kariyer başlangıcını gerçekleştirmiştir. Fearless, Yılın Albümü ve En İyi Country Albümü ödüllerini alırken, “White Horse” ise 2009’da En İyi Country Şarkısı ve En İyi Kadın Country Vokal Performansı ödüllerini almaya hak kazanmıştır.