Şevket Altuğ'un Oyuncu Eşi Meğer bakın kimmiş, herkesin tanıdığı isim çıktı.

Usta oyuncu Şevket Altuğ Yeşilçam’da unutulmaz filmlerinde rol almış ve hafızalarda yer edinmiştir.

Şevket Altuğ'un Oyuncu Eşi Meğer bakın kimmiş, herkesin tanıdığı isim çıktı.

Kemal Sunal ile çektiği filmlerden özellikle Yedi Bela Hüsnü’deki tiplemesiyle seyircilerin ilgi odağı haline gelen usta isim son olarak 2002 senesinde ekran karşısına geçmiştir. Unutma Beni dizisiyle son olarak televizyon ekranına çıkan duayen oyuncu şimdilerde ailesiyle beraber Datça’da mütevazi bir hayat sürüyor.

Kezban ve Kerem adında iki çocuğu bulunan Şevket Altuğ’un 52 yıllık hayat arkadaşı tanınmış bir Yeşilçam artisti çıktı. Süt Kardeşler sinema filminde Afife rolüne hayat veren Jale Altuğ ile Şevket Altuğ’un evli oldukları ortaya çıktı. Gözlerden uzak bir hayat süren iki eski Yeşilçam oyuncusu Jale ve Şevket Altuğ’un şuan ki halleri de usta ismin doğum gününde çekilen fotoğraflarda görüldü.

640xauto.webp

Yılların Usta İsmi Şevket Altuğ

Yeşilçam sinema filmlerinde birçok farklı tiplemelerle seyircilerin karşısına çıkan Şevket Altuğ çok izlenen televizyon dizilerinde de boy gösterdi. Bir döneme damgasını vuran Perihan Abla ve unutulmaz diziler arasında yer alan Süper Baba gibi projelerde yer alan Şevket Altuğ kariyerine 11 kez Altın Portakal ödülü alarak da nokta koydu.

640xauto-1.webp

Sosyal medya üzerinde yer alan fotoğraflarda Şevket Altuğ’un yakın zamanda 80 yaşına bastığı görüldü. Kezban ve Kerem adında iki evladı bulunan usta ismin 52 yıllık hayat arkadaşını ilk defa görenlerde oldukça şaşırdı. Jale Altuğ’u görenler Süt Kardeşler sinema filminin Afife’sini anında hatırladı.

640xauto-2.webp​​​​​​​

Sakin ve Gözlerden Uzak Bir Hayat

Sinema ve dizi projelerine veda eden Şevket Altuğ son olarak 2002 yılında ekran karşısında yer aldı. Şu sıralar 80 yaşında olan usta ismin gözlerden uzak ve sakin yaşam tarzı sevenlerini hayli duygulandırdı. Eşi Jale Altuğ ile mutlu bir evlilik yürüten Şevket Altuğ unutulmaz Yeşilçam filmlerinde etkileyici karakterlerle seyircilerin karşısına çıkmıştı. Kemal Sunal ile birçok film çeken başarılı oyuncu sinema filmlerinden sonra unutulmaz dizilerde de boy göstermişti. Perihan Abla’nın Şakir’i ve Süper Baba’nın Fiko’su Şevket Altuğ’un Datça’da ki huzurlu ve sakin hayatı sosyal medya sayesinde ortaya çıktı.