Şevval Sam; Dişil enerji benim keşfetmem gereken bir şeydi

Şimdilerde Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam başarılı oyunculuğu ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Şevval Sam; Dişil enerji benim keşfetmem gereken bir şeydi

Her yaptığı ayrı olay olan ünlü isim bu defa Saba Tümer'in YouTube programına konuk olarak katıldı. Şevval Sam'ın dişil enerji itirafı ise sosyal medyayı sallamaya yetti. Gülbeyaz, Muhteşem Yüzyıl, Kara Kutu, Bodrum Masalı, Yasak Elma ve Yan Oda gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam şimdilerde Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yerini aldı.

sevval-sam-disil-enerji-benim-kesfetmem-gereken-bir-seydi.jpg

“YALIN AYAK, BAŞI KABAK”

Güzelliği ve yıllara meydan okuyan fiziği ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü isim şimdi de samimi itiraflarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Saba Tümer'in YouTube programına konuk olarak katılan ünlü isim hayatına dair merak edilenleri tüm samimiyetiyle anlattı. Küçükken çok hareketli bir çocuk olduğunu ve kız arkadaşları ile anlaşamadığını söyleyen Şevval Sam “onların kokoş kokoş tavırları beni rahatsız ediyordu. Yıllar sonra nereden bilebilirdim bir moda ikonu olacağımı. Yasak Elma'da yani” ifadelerini kullandı. Saba Tümer ise “Evet ya sen o kadar şeydin ki. Biraz daha böyle… Yalın ayak...” derken sözüne Şevval Sam girdi ve o cümleyi 'başı kabak' diyerek tamamladı. Tümer; “Zaten hep güzel ve seksiydin ama. Yasak Elma'yla beraber bambaşka oldun” ifadelerini kullandı.

sevval-sam-disil-enerji-benim-kesfetmem-gereken-bir-seydi-001.jpg

“ENDER KARAKTERİ BENİ ÇOK İYİLEŞTİRDİ”

Bu durumun hiç farkında olmadığını dile getiren Şevval Sam “Beni mahalle mahalle görmeye gelirlermiş. Yıllar sonra anlatıyorlar tekrar tekrar anlattırıyorum. O zaman farkında değilim. Yasak Elma'daki Ender karakteri beni çok iyileştirdi. Bir kere dişil enerji benim keşfetmem gereken bir şeydi” şeklinde konuştu.