Şevval Sam tarzıyla dikkat çekti

Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda rol alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizinin galasında şıklığıyla dikkat çekmeyi başardı.

Şevval Sam tarzıyla dikkat çekti

Sade ama iddialı seçimiyle gecede boy gösteren ünlü oyuncu Şevval Sam'a beğeni yorumu yağdı. 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ru dizisinde rol alan oyuncular galada bir araya geldi. Çekimleri Urla’da yapılan dizi 8 bölümden oluşmakla birlikte dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna sahip.

sevval-sam-tarziyla-dikkat-cekti.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Meryem Uzerli’nin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel yer almakta. Gala gecesinde bir araya gelen oyunculardan Şevval Sam sosyal medyadanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Transparan detaylara sahip seçimiyle ve fit görünümüyle dikkat çekmeyi başaran Şevval Sam'ı görenler "50 yaşında olması şaka mı?" şeklinde yorumlar yaptı. Yıllara meydan okuyan güzel şarkıcıya "Ne kadar güzel bir kadın bu kıyafeti herkes taşıyamaz", "Yalnız Şevval Sam hala ateş ediyor yaşlanmak nedir bilmiyor", "Bu nasıl 50 ya?" yorumları yapıldı.

sevval-sam-tarziyla-dikkat-cekti-001.jpg

ŞEVVAL SAM HAKKINDA
Şevval Sam,11 Kasım 1973, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncu ve müzisyendir. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okumuştur. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamlamıştır.