Şeyla Halis O Diyetle Adeta Eridi

Cennet Mahallesi yayınlandığı dönemde en çok izlenen projeler arasında yer alıyordu. Cennet Mahallesi dizisinde oynak balina lakaplı oyuncu Şeyla Halis son zamanlarda verdiği kilolarla gündemdedir.

Şeyla Halis O Diyetle Adeta Eridi

Yaptığı diyet ile hızlı bir şekilde kilo verdiğini ifade eden başarılı oyuncunun 5 ayda 20 kilo verdiren garanti diyeti de birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Muhabirlerin nasıl kilo aldınız sorusuna içtenlikle cevap veren Şeyla Halis’in düzensiz beslenme ve abur cubur tarzı yemeklerden kilo aldığı ortaya çıktı. Çok fazla bir şekilde yemek yediğini açıklayan başarılı oyuncunun kilo verme serüveni de oldukça merak ediliyor. Bir yıl gibi sürede yaklaşık olarak 40 kilo veren Şeyla Halis’in kilo verme macerasının detayları da oyuncu tarafından aktarıldı. Kilo vermekte önemli olanın sürekli ve düzenli olunması gerektiğini vurgulayan Şeyla Halis’in bu amaçlar yürüyüş ve yüzme sporlarını da eksiksiz olarak yaptığını ifade etti.

152553830-meneksecik.webp

Kendime Katı Kurallar Koymadım

Oyuncu Şeyla Halis’in kiloa verme macerasına yönelik açıklamaları birçok kişiyi de oldukça motive etti. Kendisi için katı yeme kurallarını koymadığını belirten başarılı oyuncu kilo vermeye başladıkça kendisine karşı tutumunun da değiştiğini ve daha mutlu bir insan olmayı hedeflediğini de içtenlikle belirtti. Aşırı sıkıcı diyetler ve ölüm orucu gibi dezavantaj sağlayan uygulamalara hayatından yer vermediğini ifade eden Şeyla Halis özellikle kilo verirken spor yapmanın özgüven oluşturduğunu da açıkladı.

Mutluyum ve Devam Ediyorum

Aşırı diyet ve mide küçültme operasyonlarına gerek duymadan kilo veren Şeyla Halis’in bu uzun süreçte olması gereken yerde ve özgüveni tam olarak devam ettiğini açıkladı. Nefsine karşı hakim olmayı öğrendiğini belirten başarılı oyuncu kilo verme sürecinin halan devam ettiğini de ekledi. Uzun yıllardır kilolu olan ve artık obez olarak gösterilen Şeyla Halis’in eski halinden artık eserde kalmadığı görüldü. Başarılı dizi oyuncusu bir yılda yaklaşık olarak 40 kilo verdiğini ve bu süreçte en iyi yaptığı şeyin spor ile beraber bu süreci severek sürdürmesi oldu. Başarılı oyuncunun düzenli yaşam tarzı ve bazı şeylerden uzak kalarak hızlı bir şekilde kilo vermesi birçok kişi tarafından halen merak ediliyor.