Şeyma Subaşı ve Dikkat Çeken Nikâh Kareleri

Yakın zamanda Meedo ile evlenen Şeyma Subaşı’nın nikâh kareleri pek çok kişi tarafından dikkat çekti.

Şeyma Subaşı ve Dikkat Çeken Nikâh Kareleri

Şeyma Subaşı nikâhından sonra ilk olarak ailesiyle karesini sevenleri ile buluşturdu. Fotoğrafta pek çok detay oldukça dikkat çekti. Şeyma Subaşı 3 senedir birlikte olduğum Meedo ile şimdilerde hayatını birleştirecek bir adım attı. İlişkileriyle sıklıkla gündeme gelen Şeyma Subaşı ve Meedo evlenerek ilişkilerini taçlandırdı. Yakın zamanda düğünleri de gerçekleşecek olan Şeyma Subaşı ve Meedo çiftinin nikâhları daha öncesinde kıyıldı.

Nikâh fotoğraflarının yayınlanması ile birlikte Şeyma Subaşı’nın nikâh elbisesi dikkatleri üzerine çekti. Şeyma Subaşı’nın sosyal medya kitlesinde kimileri nikâh elbisesini beğenirken kimileri ise olumsuz yorumlarda bulundu. Düğünde ise nasıl bir gelinlik giyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Nikâhta Dikkat Çeken Ayrıntılar

Şeyma Subaşı yakın zamanda ablasını nikâhına ve düğününe davet etmemesi ile gündeme gelmişti. Yakın zamanda düğünü olacak olan Şeyma Subaşı'nın aynı zamanda davetlilere sadece davetiye gönderdiği ve davetlilerin otel ve yol masraflarının karşılanmayacağı ifade edildi. Düğün hazırlıkları halen devam ederken bekârlığa veda partisini ve nikâhını düzenleyen Şeyma Subaşı şimdilerde düğün hazırlığı heyecanı içerisinde.

seyma-subasi-dugun-1.webp

Sosyal medya üzerinden soyadını değiştiren Şeyma Subaşı şimdilerde düğün hazırlığına devam ederken sosyal medya takipçisinden de pek çok yorumlara maruz kaldı. Ayrıca evlendiği eşi Meedo’nun ailesinin isteği üzerine Şeyma Subaşı ile evlilik sözleşmesi imzaladığı da iddia edildi.

Düğüne Kaç Kişi Katılacak

Düğünde toplamda 15 kişinin bulunması ve Şeyma Subaşı’nın sadece 10 kişiyi davet etmesi de gündem olmuştu. Bu haber üzerine açıklama yapan Şeyma Subaşı düğününe sadece özel ruhlu kişilerin katılacağını ve katılmayan kişilerde ablasının da yer aldığını ifade etmişti. Düğün hazırlıkları bir yandan devam ederken nikâhına sadece ailesinden ve yakın dostlarından katılan kişiler olduğu gözlemlenirken şimdilerde düğünün nasıl olacağı merak konusu oldu.

Nikâh elbisesi ve sade makyajı ile dikkat çeken Şeyma Subaşı’nın mutluluğu gözlerinden okundu. Fotoğraf karelerinde Melisa Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ailesinden pek çok kişide yer aldı.