Şeyma Subaşı ve İzzet Antebi öpüştü iddialarına ilk yanıt geldi

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz aylarda boşanan Şeyma Subaşı, Tuvana Türkay'la ilişkisini noktalayan İzzet Antebi, Kütüphane adlı mekanda sarmaş dolaş eğlendikleri iddia edildi.

Şeyma Subaşı ve İzzet Antebi öpüştü iddialarına ilk yanıt geldi

İkilinin, bir ara aşka gelerek öpüştüğü konuşuluyor. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede yollarını ayıran Şeyma Subaşı hakkında bomba aşk iddiası ortaya atıldı. Evliliği çok kısa süren ve psikolojik şiddet gördüğüne dair iddialarla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı iddialara göre bir mekanda yeni aşkıyla yakalandığı kulislerde konuşuluyor.

seyma-subasi-ve-izzet-antebi-opustu-iddialarina-ilk-yanit-geldi.jpg

ÖPÜŞTÜKLERİ İDDİA EDİLİYOR

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Posta'da yer alan bir iddiaya göre Tuvana Türkay'la ilişkisini yeni bitiren İzzet Antebi ile yakalandı. İddialara göre, Kütüphane adlı bir mekanda sarmaş dolaş eğlenen Şeyma Subaşı ve İzzet Antebi gece boyunca birlikte oldukları söyleniyor. İkilinin, bir ara aşka gelerek öpüştüğü iddia ediliyor. İzzet Antebi ise bu iddialara daha fazla sesszi kalamayarak yanıt verdi. “Hakkımda bugün çıkan haber tüm detayları ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yan yana bile gelmedim hatta orada olduğundan dahi haberim yoktu. Hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber hakkında pek tabii ki hukuki olarak ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu kadar gerçekten uzak bir haberi ile insanları meşgul etmek, hayatlarını etkilemek bu kadar kolay olmamalı” ifadelerini kullandı.

seyma-subasi-ve-izzet-antebi-opustu-iddialarina-ilk-yanit-geldi-001.jpg

İZZET ANTEBİ KİMDİR?

1 Haziran 1977 tarihinde hayata gözlerini açan İzzet Antebi, ünlü iş insanı Moris Antebi'nin oğludur. Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü Üniteks isimli aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahi bir isimdir. Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir'de üretim tesisleri vardır. Uzun seneler mutlu bir evlilik tablosu çizdiği eşi Didem Antebi ile ayrılık kararı alan İzzet Antebi, 2009 yılında başladıkları ilişkiyi bitirmiştir. Çiftin evliliklerinden iki çocukları vardır. İzzet Antebi oyuncu Tuvana Türkay ile birliktelik yaşamış ve ayrılmıştır.