Şeyma Subaşı’nın iddialı paylaşımı sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isimler arasında bulunuyor. Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Şeyma Subaşı’nın iddialı paylaşımı sosyal medyayı salladı

Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Seneler önce ‘Var Mısın Yok Musun?’ isimli yarışma programına katılan ve sonrasında da Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başlayarak bir anda popüler hale gelmeyi başaran Şeyma Subaşı, o günden bu yana gündemden düşmek bilmiyor. Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan ve 29 Eylül'de tek celsede yollarını ayıran Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor.

seyma-subasinin-iddiali-paylasimi-sosyal-medyayi-salladi.jpg

HAYAT SANA GÜZEL DEDİRTTİ
Tarzı ve özel hayatıyla sıkça konuşulan Şeyma Subaşı'nın son pozları da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bikinili pozlarını takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı, paylaşımına “Anne ve çocuklarla sıradan bir eğlenceli gün daha... Ve kameralarla anları ve anıları yakalamak” notunu yazdı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımı kısa süre içerisinde gündemde yer aldı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü isme sevenleri tarafından “Yine çok güzelsin”, “Ne güzel tatil yapıyorsunuz”, “Hayat size güzel” şeklinde yorumlar yapıldı.

seyma-subasinin-iddiali-paylasimi-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?
Şeyma Subaşı, Samsun'da 2 Temmuz 1990 tarihinde doğmuştur. 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başlamıştır. 16 yaşında katıldığı bu yarışma, Şeyma Subaşı'nın hayatında önemli bir yer edinmiştir. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'ndan mezun olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazanarak yarışmadan ayrılmıştır.