Sibel Can’ın Kızı Melisa Ural Bekârlığa Veda Partisi Mi Yaptı?

Hakan Ural ve Sibel Can’ın kızı olan Melisa Ural sosyal medyada ilgi çeken bir paylaşım yaptı. Bir süredir birliktelik yaşadığı iş insanı Alaaddin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor mu haberleri gündemde.

Sibel Can’ın Kızı Melisa Ural Bekârlığa Veda Partisi Mi Yaptı?

Genç iş insanı Alaaddin Kadayıfçıoğlu ile bir süredir ilişki yaşayan Melisa Ural sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisinin doğum gününü kutlayan Melisa Ural aynı gün sevgilisinin yaptığı romantik evlilik teklifi sırasındaki yüzük dikkat çekti. Ayrıca daha sonrasında yine yaptığı paylaşımla birlikte Melisa Ural arkadaşlarıyla veda partisi yaptığına dair paylaşımda bulundu.

Sevgilisinin romantik evlenme teklifini evet diyen Melisa Ural’a sosyal medya hesabından pek çok olumlu yorum yapıldı. En güzel gelin gibi sayısız yorum gelirken bir yandan annesi Sibel Can da kalp emojisi koyarak bu gönderiye yorumda bulundu. Böylelikle Melisa Ural'ın evlilik hazırlığı yaptığı anlaşıldı.

Aileler de tanıştı

İş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu aynı zamanda Melisa Ural’ın babası Hakan Ural’la tanışmış ve kendisini sevdirmişti. Böylelikle aileye de giren Alaaddin Kadayıfçıoğlu ve Melisa Ural’ın evliliklerine kesin gözle bakılıyor.

0x0-sibel-can-ve-kizi-melisa-ural-sosyal-medyayi-salladi-1555237273438.jpg

Melisa Ural gözlerden uzak büyüse de her zaman güzelliği ile dikkat çekmiş ve sıklıkla adından söz ettiren bir sosyetik güzel olmuştur. Evlilik hazırlığı ile gündeme gelen Melisa Ural Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evlilik hazırlıklarına devam ediyor. Yakın zamanda bekârlığa veda partisi yapan Melisa Ural dikkat çeken paylaşımları ile de gündeme gelmişti. Sevgilisinin doğum gününde evlilik teklifi alan Melisa Ural bu teklife evet demiş ve ailelerin de onayına alarak evliliğe dair ilk adımlarını atmışlardı.

Bir süre önce ilişki yaşamaya başlayan Melisa Ural ve Alaaddin Kadayıfçıoğlu Melisa Ural’ın abisi Engincan Ural’ın düğününe de birlikte katılmışlardı. Sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çekmiş ve düğünde de uyumları ile oldukça beğenilen çift şimdilerde evliliğe dair adımlarını atmaya hazırlanıyor.

Melisa Ural özellikle küçüklüğünden bu yana değişimi ile dikkat çekmişti. Şimdilerde ise son zamanlardaki güzelliği ile oldukça ön plana çıkıyor.