Sinan Akçıl, Müjde Uzman için; Tükense bende tükenirdi

Sinan Akçıl, “Tükendim” diyerek sitem eden ve sette astım krizi geçiren eski aşkı Müjde Uzman hakkında söyledikleriyle sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Sinan Akçıl, Müjde Uzman için; Tükense bende tükenirdi

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Alev" karakterini canlandıran Müjde Uzman, hastanelik olmuş ve yaşadığı zorlukları ve duygularını ifade etmişti. "Hayatımda ilk defa tükendim" diyerek isyan eden Müjde Uzman sette astım krizi de geçirmişti. Tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair haberlerin yapılmasının sonrasında oyuncu "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim" şeklinde konuşan oyuncunun eski sevgilisi Sinan Akçıl'a bu konu soruldu.

sinan-akcil-mujde-uzman-icin-tukense-bende-tukenirdi.jpg

“BU NE EGO”
Sinan Akçıl ise gülerek "Zannetmiyorum tükenmez ya tükense bende tükenirdi zaten" ifadelerini kullandı. Şarkıcı Sinan Akçıl devamında ise "Beni atlattığı için bundan sonra hiçbir şey olmaz" şeklinde konuştu. Sinan Akçıl'ın yorumuna sosyal medyada eleştiriler yapıldı. Sinan Akçıl'a "Gereksiz boş bir yorum yapmış", "Bu ne ego" şeklinde yorumlar yapıldı.

sinan-akcil-mujde-uzman-icin-tukense-bende-tukenirdi-001.jpg

SİNAN AKÇIL HAKKINDA
20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan’dır. Piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınmıştır. Anne ve babası daha sonra boşandı. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda devam ettirmiştir.