Sinan Akçıl’dan dikkat çeken paylaşım

Beşiktaş'ta bulunan 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama meydana geldi.

Sinan Akçıl’dan dikkat çeken paylaşım

Yaşanan patlamanın sonrasında çıkan yangında birçok vatandaş yaşamını yitirdi. Kahreden olayın sonrasında Sinan Akçıl'dan konuyla alakalı bir paylaşım geldi. İddiaya göre, Beşiktaş'ta Ramazan ayından ötürü kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama yaşandı.

sinan-akcildan-dikkat-ceken-paylasim.jpg

İNŞALLAH CEZASINI ÇEKER
Yaşanan patlamanın sonrasında çıkan yangında birçok vatandaş yaşamını yitirdi. Konuyla alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi. Yaşanan bu acı olaydan sonra Sinan Akçıl'dan konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Şarkıcı daha önce orada klip çektiğini dile getirdi. Sinan Akçıl, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Yazık... Daha önce klip çektiğim ünlü bir bir gece kulübünde şimdilik 27 canımızı kaybettik. İhmali olan kim varsa cezasını çeker, İnşallah! Başımız sağolsun” dedi.

sinan-akcildan-dikkat-ceken-paylasim-001.jpg

SİNAN AKÇIL KİMDİR?
Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda'nın Leeuwarden şehrinde dünyaya gelmiştir. Sinan Akçıl, Aslen Çanakkale Biga'lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan’dır. Piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda devam ettirmiştir. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girmiştir. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazanmıştır.