SON DAKİKA Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Usta oyuncu Kadir İnanır’ın yeniden hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor. Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve bir süre hastanede tedavi altında kalan İnanır’ın yeniden hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

SON DAKİKA Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve bir süre hastanede tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır’ın yeniden hastaneye kaldırıldığı bilgisi magazin manşetlerinde son dakika olarak yer almaya başladı. Usta oyuncunun sağlık durumu merak edilirken doktorların ilerleyen saatlerde açıklama yapması bekleniyor.

USTA OYUNCU HASTANEYE KALDIRILDI

Mart ayında yaşadığı rahatsızlık sebebiyle bir süre hastanede tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır'ın yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan İnanır'ın yeniden hastaneye kaldırıldığı bilgisinin ardından sevenleri büyük panik yaşadı. Usta oyuncunun sevenleri sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor.

son-dakika-kadir-inanir-hastaneye-kaldirildi.jpg

DOKTORLARIN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Yeniden hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı aktarılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak ediliyor. Usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Doktorların ilerleyen saatlerde açıklama yapması bekleniyor.