Sonunda “Tamam tamam fakirsiniz” dedirttiler

Dilan Polat, Engin Polat çiftinin ardından eleştirilerin hedefinde olan ve lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken Özlem Öz ile Tayyar Öz haklarındaki iddialardan sonra reklam paylaşımlarını kısmen azalttı.

Sonunda “Tamam tamam fakirsiniz” dedirttiler

Çift son olarak gittikleri Antep'te soba önünde poz verince sosyal medya kullanıcılarının dalga konusu oldu. Ünlü fenomen Özlem Öz ile eşi Tayyar Öz, son günlerde gündemden düşmek bilmiyor. Haklarında dikkat çeken iddialar ortaya sürülen Öz çifti, geçtiğimiz günlerde paylaşımlarını aşama aşama kaldırmaya başlamıştı. Gösterişli paylaşımlarıyla konuşulan Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkındaki iddialar hala devam ederken çift lüks yaşantısı yerine daha ilginç paylaşımlar yapmaya başladı bile.

sonunda-tamam-tamam-fakirsini-dedirttiler.jpg

TAMAM EN FAKİR SİZSSİNİZ

Çift son olarak çocuklarını alıp Antep'e seyehat etti. Bulundukları yerde yer sofrasında ve soba önünde pozlar yayınlayan Özlem Öz ve Tayyar Öz yine gündem olmayı başardı. Özlem ve Tayyar Öz çifti son olarak soba önünde verdiği pozlarla sosyal medyanın alay konusu oldu. Takipçilerden gelen “Tamam en fakir sizsiniz…” şeklindeki yorumları sosyal medyada viral oldu.

sonunda-tamam-tamam-fakirsini-dedirttiler-001.jpg

TAYYAR ÖZ KİMDİR?

Tayyar Taylan Öz 1987 senesinde Kahramanmaraş’ta doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, üniversite giriş sınavında dereceye girerek İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanmıştır. TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’ne girmiştir. 5 yıl sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını almıştır. Mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde yapmıştır. Görev yaptığı dönemde hastaları sevk etmeden şartları zorlayıp ilçe hastanesinde yapılması çok zor olan yüzlerce başarılı ameliyata imza atmıştır. Sonrasında eşi İstanbul'da çalıştığı için aile birliğini sağlamak için İstanbul Ümraniye EAH ne tayini çıkmıştır.