Soruyu bilemeyince stüdyoyu terk etti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına bir yarışmacı damgasını vurdu.

Soruyu bilemeyince stüdyoyu terk etti!

Soruyu yanlış yanıtlayan yarışmacı stüdyoyu terk ederek şaşkınlık yarattı. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı. O anlar sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Kim Milyoner Olmak İster'de her hafta olduğu gibi bu hafta da gündem yaratacak olaylar yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla seyirci karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı Yağmur Ateş, büyük şaşkınlık yarattı.

soruyu-bilmeyince-studyoyu-terk-etti.jpg

TEŞEKKÜR EDEREK ÖDÜLÜNÜ ALMADAN AYRILDI

Programda ilerlemeyi başaran Yağmur Ateş, bir soruda yarı yarıya joker hakkını kullanarak iki şıkkı eledi. Fakat kalan seçenekler arasından yanlış olanı yanıtlayınca elendi. Bu durumu tebessümle karşılayan Yağmur Ateş, "Teşekkür ederim" diyerek stüdyoyu terk etti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmacıya 'Gidiyor musun?' şeklindeki esprili sözleri ise stüdyoyu kırdı geçirdi. Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıdan geri gelerek veda konuşması yapmasını talep etti, yarışmacı geri gelerek konuştu ve ödülünü alarak ayrıldı.

soruyu-bilmeyince-studyoyu-terk-etti-001.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU HAKKINDA

Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974, Balâ’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu ve eski modeldir. Aslen Türkmen'dir.12 yaşına kadar köyde yaşamıştır. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamlamıtır. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamlamıştır. 1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılmıştır ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiştir, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçildi. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmıştır, birinci olmuştur ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World oldu.