Sosyal medyada birbirini engellediler! Nedeni ise…

Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, Galatasaraylı Şahan Gökbakar'a sosyal medya üzerinden yaptığı gönderme hakkında yorumlarda bulundu.

Sosyal medyada birbirini engellediler! Nedeni ise…

Şarkıcı Alişan, "O beni engelledi, ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik" ifadelerini kullandı. Şarkıcı Alişan çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan ile Bebek Parkı'nda piknik yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını ayaküstü cevaplayan Alişan, bayramı ailesiyle birlikte geçireceğini ve sahne almayacağını belirtti.

sosyal-medyada-birbirini-engellediler-nedeni-ise.jpg

“O BENİ ENGELLEDİ BEN ONU ENGELLEDİM”
Alişan, Galatasaraylı ünlü isim Şahan Gökbakar ile aralarında geçen sosyal medya atışmasını da anlattı. Habertürk'ün bir haberine göre, Fenerbahçe'nin Avrupa kupasında ağır bir yenilgiye uğradığı gece Şahan Gökbakar'ın alaycı bir paylaşım yapmasının sonrasında başlayan bu atışma, karşılıklı olarak birbirlerini sosyal medyada engellemeleriyle neticelendi. Alişan, bu durumu "O beni engelledi, ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik" şeklinde ifade etti.

sosyal-medyada-birbirini-engellediler-nedeni-ise-001.jpg

ALİŞAN HAKKINDA

Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de hayata gözlerini açmıştır. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak Tektaş'tır. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından keşfedilmiştir. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okumuştur. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan'a türkü söyletirlermiş. Bu, liseyi bitirene dek devam etmiştir. Alişan'ın en büyük amacı pilot olmaktı fakat ÖSS'den yeterli puanı alamayınca bu hayali sona ermiştir. Lise birinci sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yapmıştır.