Sözü edilen Erol Bey ilk kez konuştu!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olmuştu.

Sözü edilen Erol Bey ilk kez konuştu!

Duygu Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları hala devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını duyurdu. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı aramak için geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'ya başvurmuştu.

sozu-edilen-erol-bey-ilk-kez-konustu.jpg

EROL SUPHİYE ORANCI’NIN ÇOCUKLUK ARKADAŞI

Programda anne Suphiye Orancı hakkında çok sayıda farklı iddia ortaya atıldı. Merak edilen konulardan birisi de Duygu'nun ablası Dilara'nın babası oldu. Programa konuk olan bir izleyici açıklaması ile herkeste şok etkisi yaratmıştı. Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu ve Orancı'nın aynı mahalledeki Erol adındaki birinden erkek çocuğu olduğunu ileri sürmüştü.

sozu-edilen-erol-bey-ilk-kez-konustu-001.jpg

AŞK YAŞAMADIKLARINI SÖYLEDİ

Müge Anlı yayınında Erol isimli kişiye ulaştıklarının haberini verdi. Müge Anlı, Erol Bey'in Suphiye ile çocukluk arkadaşı olduklarını ve aynı mahallede büyüdüklerini dile getirdi. Müge Anlı'nın anlattıklarına göre, Erol Bey aralarında bir aşk ilişkisi yaşandığına dair iddiaları reddetti. Ayrıca kendisinden bir çocuğu olmadığını da dile getirdi. Konu ile ilgili 'Kızlar isterlerse bana da dava açabilir' ifadelerini kullanan Erol Bey, araştırılmasını istedi. Duygu Nebioğlu ise bugünkü yayına katılım sağlamadı. Müge Anlı, Duygu'nun konuşulanlardan kötü etkilendiğini ve bu nedenle çıkmak istemediğini söyledi.