Süleyman Çakır itirafı olay oldu! Oktay Kaynarca yıllar sonra açıkladı

Bir döneme damgasını vuran ve yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yıllar sonraki itirafıyla gündem oldu.

Süleyman Çakır itirafı olay oldu! Oktay Kaynarca yıllar sonra açıkladı

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarının başında gelen Kurtlar Vadisi dizisinde namı uzun yıllar konuşulan ve hala gündemden düşmeyen ‘Süleyman Çakır’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’dan gelen bir itiraf sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kaynarca’nın itirafı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Hayat verdiği karakterleri karşılaştıran Kaynarca, Süleyman Çakır ve Hızır Çakırbeyli arasında seçimini yaptı. Ünlü oyuncu Hızır Çakırbeyli’yi oynamanın daha zor olduğunu söyledi.

OKTAY KAYNARCA: SÜLEYMAN ÇAKIR’I OYNAMAK KOLAY

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, uzun yıllar bu karakterle bütünleşmiş ve çok sevilmişti. Kurtlar Vadisi’nin ardından çok sayıda yapımda yer alan Kaynarca, yine çok ses getiren karakterlere hayat vermişti. Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Hızır Çakırbeyli karakteri de izleyici tarafından çok sevilmişti. Oktay Kaynarca’dan gelen bir itiraf ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu hayat verdiği iki karakterden hangisini oynamanın daha zor olduğunu açıkladı. Kaynarca, Süleyman Çakır’ı oynamanın kolay olduğunu söyledi.

suleyman-cakir-itirafi-olay-oldu-oktay-kaynarca-yillar-sonra-acikladi.jpg

SÜLEYMAN ÇAKIR MI HIZIR ÇAKIRBEYLİ Mİ?

Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Süleyman Çakır ve Hızır Çakırbeyli karakterlerinden hangisini oynamanın daha zor olduğu ünlü oyuncuya soruldu. Bu soruyu yanıtlayan Kaynarca, ‘Süleyman Çakır’ı oynamak kolay ama Hızır Çakırbeyli’yi oynamak daha zor’ dedi. Bunun açıklamasını da yapan Oktay Kaynarca, ‘Çünkü Hızır daha insan ve daha olgun. Her şeye hakim ve daha keyifli. Açılımı ve yelpazesi daha geniş bir adam. Oyüzden itiraf etmek gerekirse Süleyman Çakır’ı oynamak kolay ama Hızır Çakırbeyli karakterini bütün notalarına basarak oynamak hem daha önemli hem daha zor. O yüzden Hızır Çakırbeyli hoşuma gidiyor.’ dedi.

suleyman-cakir-itirafi-olay-oldu-oktay-kaynarca-yillar-sonra-acikladi-001.jpg