Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Nicolo Zaniolo ile anılıyordu! Aleyna’dan yanıt geldi

Survivor All Star 2024 yarışması kadrosuna dahil olan Aleyna Kalaycıoğlu özel hayatıyla da oldukça merak ediliyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Nicolo Zaniolo ile anılıyordu! Aleyna’dan yanıt geldi

Cengiz Ünder'denin ardından Nicolo Zaniolo ile ismi anılan Survivor Aleyna konuya dair samimi açıklamalarda bulundu. Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2024’te yarışacak isimler arasında yer alıyor. Özel hayatıyla da gündemden düşmek bilmeyen Survivor Aleyna bir süre Cengiz Ünder ile beraberlik yaşamıştı.

survivor-aleyna-kalaycioglu-nicolo-zaniolo-ile-aniliyordu-aleynadan-yanit-geldi.jpg

BİR GÖRÜŞMEM YOK KENDİSİYLE

“Cengiz ile bir birbirimizi tanıma aşamasındaydık fakat kısa sürdü. Kariyer ve karakter olarak aşırı uyuşamadığımızı fark ettik. Benim kariyer hedeflerimle onunki çok farklı ve ortak paydada buluşamadık aslında. Benim istediğim sektör, onun o sektöre çok sıcak bakmayışı... Ben 24 yaşındayım ve benim için her şeyden önce kariyerim gelir” ifadelerini kullanan Aleyna Kalaycıoğlu son olarak bir dönem Galatasaray'da top koşturan Nicolo Zaniolo ile ilgili soruları yanıtladı. Aleyna Kalaycıoğlu, “Bir görüşmem yok kendisiyle. Biz onunla sadece arkadaşız” ifadelerini kullandı.

survivor-aleyna-kalaycioglu-nicolo-zaniolo-ile-aniliyordu-aleynadan-yanit-geldi-001.jpg

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğu Yalova'da geçen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası o 10 yaşındayken boşanmıştır. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul'a yerleşen Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlanmıştır. Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 yıldır voleybol oynamaktadır.