Survivor All Star 2024 birleşme partisine sürpriz konuk! Ünlü sanatçı sahne alacak

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star’ın birleşme partisine sayılı saatler kaldı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan birleşme partisinde ünlü sanatçı sahne alacak. Paylaşım geldi, heyecan arttı.

Survivor All Star 2024 birleşme partisine sürpriz konuk! Ünlü sanatçı sahne alacak

Survivor All Star 2024’te birleşme partisi heyecanı yaşanıyor. Bu sezonki birleşme partisinde ünlü sanatçı sahne alacak. Ünlü popçu Demet Akalın’dan paylaşım geldi. Heyecanla beklenen birleşme partisinde Demet Akalın rüzgarı esecek. Pazar akşamı ekrana gelecek olan birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşanacak. Ünlü popçu Demet Akalın, en sevilen şarkılarını Survivor All Star yarışmacıları için söyleyecek. Akalın’ın yeni şarkısını da birleşme partisinde seslendirmesi bekleniyor.

DEMET AKALIN SÜRPRİZİ

Ünlü sanatçı Demet Akalın, sıkı bir Survivor izleyicisi. Survivor’ın her bölümünü hiç kaçırmadan takip eden ve zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Survivor’ı yorumlayan Demet Akalın, Pazar akşamı ekrana gelecek olan birleşme partisinin konuk sanatçısı olacak. Birleşme partisinde sahne alacak olan Akalın, en sevilen şarkılarını Survivor All Star yarışmacıları için söyleyecek. Ünlü popçunun yeni şarkısını da ilk kez Survivor All Star’da seslendirmesi bekleniyor.

survivor-all-star-2024-birlesme-partisine-surpriz-konuk-unlu-sanatci-sahne-alacak.jpg

survivor-all-star-2024-birlesme-partisine-surpriz-konuk-unlu-sanatci-sahne-alacak-001.jpg

PAYLAŞIM GELDİ

TV8 ekranlarında sabah programının sunucu ve yorumcu koltuğunda oturan Demet Akalın, Survivor All Star birleşme partisi için gittiği Dominik’ten paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birleşme partisinde olacağını duyuran fotoğraflar paylaşan Akalın, ‘Pazar günü kaçırmayın. Survivor maceramız Pazartesi Gel Konuşalım’da olacak. Bu güzel macera için Acun Ilıcalı ve Acun Medya’ya ve imdadıma yetişen güzel Çağla’ma teşekkürler.’ notunu ekledi. Akalın, Acun Ilıcalı ve Survivor All Star yarışmacılarından bazılarıyla çekildiği fotoğraf karelerini paylaştı.

survivor-all-star-2024-birlesme-partisine-surpriz-konuk-unlu-sanatci-sahne-alacak-002.jpg