Survivor All Star 2024 bu akşam yayınlanacak! Survivor All Star 2024 takımlar belli oluyor

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’ın All Star sezonu için nefesler tutuldu. All Star kadrosuyla bu sezon yine ekranı sallamaya hazırlanan Survivor’ın yeni bölümleri ve kadrosu merakla araştırılıyor.

Survivor All Star 2024 bu akşam yayınlanacak! Survivor All Star 2024 takımlar belli oluyor

Her sezonuyla reyting rekorları kıran sevilen yarışma programı Survivor’ın All Star sezonu için geri sayım devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği sevilen yarışma programının All Star kadrosunda yine çok güçlü ve birbirinden ünlü isimler var. Survivor tarihine adını yazdırmış isimlerin yarışacağı Survivor All Star’ın yeni bölümleri çok yakında başlayacak. Onun öncesinde fenomen yarışma programında bu akşam takımlar belli olacak. Bu akşam yayınlanacak bölümde All Star kadrosunda takımlar belli olacak. İşte detaylar…

BU AKŞAM YAYINLANACAK

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan Survivor paylaşımı geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni gelişmeyi duyuran Acun Ilıcalı, bu akşam yayınlanacak bölümde Survivor All Star 2024’ün takımlarının belli olacağını duyurdu. Hangi isim hangi takımda olacak merak edilirken sürprizlerle dolu bir sezonun yaşanacağı yarışma programının başlayacağı tarih merak ediliyor.

survivor-all-star-2024-bu-aksam-yayinlanacak-survivor-all-star-2024-takimlar-belli-oluyor.jpg

survivor-all-star-2024-bu-aksam-yayinlanacak-survivor-all-star-2024-takimlar-belli-oluyor-002.jpg

ALL STAR TAKIMLARI BELLİ OLUYOR

Survivor’a damgasını vurmuş, Survivor tarihinin en güçlü ve unutulmaz yarışmacıları All Star 2024 kadrosunda yer alacak. Tamamen performansa dayalı bir sezonun yaşanacağı Survivor’da yine heyecanlı bir sezon izleyiciyi bekliyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı All Star kadrosunda unutulmaz yarışmacı Turabi Çamkıran da yer alıyor. Bu akşam saat 20.002de başlayacak yayında ise Survivor All Star 2024’ün takımları belli olacak.

survivor-all-star-2024-bu-aksam-yayinlanacak-survivor-all-star-2024-takimlar-belli-oluyor-001.jpg

SURVİVOR ALL STAR 2024 KAROSU

- Ersin Korkut

- Nihat Altınkaya

- Nagihan Karadere

- Merve Aydın

- Hakan Hatipoğlu

- Seda Ocak

- Yiğit Poyraz

- Aleyna Kalaycıoğlu

- Doğukan Manço

- Furkan Kızılay

- Sercan Yıldırım

- Nefise Karatay

- Ogeday Girişken

- Özgür Tetik

- Yasin Obuz

- Damla Can

- Sahra Işık

- Gizem Memiç

- Turabi Çamkıran