Survivor All Star 2024 kadrosu bir arada! Turabi değişimiyle dikkat çekti

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor bu sene All Star konseptiyle yine izleyicisini ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Survivor All Star 2024’ün kadrosu bir araya geldi. Acun Ilıcalı’nın yaptığı paylaşımda tüm yarışmacılara yer verildi.

Survivor All Star 2024 kadrosu bir arada! Turabi değişimiyle dikkat çekti

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor programı bu yıl yine izleyicisini ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Bu sezon All Star konseptiyle yine çok konuşulacak olan yarışma programının ilk bölümü iple çekiliyor. All Star kadrosunda yer alan yarışmacılar tek tek açıklanırken Acun Ilıcalı’nın bugün yaptığı paylaşımda All Star kadrosunun bir araya geldiği görüldü. Tüm yarışmacıların yer aldığı yayını paylaşan Ilıcalı, yarışmacılara tek tek söz vererek duygu ve düşüncelerini aldı. Değişimiyle dikkat çeken Turabi Çamkıran da Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alıyor.

ALL STAR KADROSU HAZIR

Survivor All Star 2024 kadrosu yeni sezona hazır. Birbirinden güçlü yarışmacıların yer alacağı All Star kadrosu bugün bir araya geldi. Daha önce yarışmaya damgasını vuran güçlü isimler bu yıl yine All Star kadrosunda yer alacak. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçecek olan Survivor All Star 2024’ün yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

survivor-all-star-2024-kadrosu-bir-arada-turabi-degisimiyle-dikkat-cekti.jpg

survivor-all-star-2024-kadrosu-bir-arada-turabi-degisimiyle-dikkat-cekti-001.jpg

TURABİ YENİ İMAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda All Star yarışmacıları yer aldı. All Star kadrosuyla bir araya gelen Ilıcalı, yarışmacılara tek tek söz vererek duygu ve düşüncelerini aldı. Kadrodaki en dikkat çeken isimlerden biri de Turabi Çamkıran oldu. Survivor’da yarıştığı her dönem başarılı performans sergileyen ve farklı tarzıyla dikkat çeken Turabi Çamkıran’ın yeni tarzı çok konuşuldu. Uzun bir sakal bırakan Turabi, All Star için oldukça iddialı.

survivor-all-star-2024-kadrosu-bir-arada-turabi-degisimiyle-dikkat-cekti-002.jpg

survivor-all-star-2024-kadrosu-bir-arada-turabi-degisimiyle-dikkat-cekti-003.jpg

SUVIVOR ALL STAR 2024 KADROSU

- Nihat Altınkaya

- Damla Can

- Nefise Karatay

- Nagihan Karadere

- Doğukan Manço

- Merve Aydın

- Sercan Yıldırım

- Yiğit Poyraz

- Aleyna Kalaycıoğlu

- Seda Ocak

- Ogeday Girişken

- Sahra Işık

- Yasin Obuz

- Gizem Memiç

- Özgür Tetik

- Ersin Korkut

- Furkan Kızılay

- Hakan Hatipoğlu

survivor-all-star-2024-kadrosu-bir-arada-turabi-degisimiyle-dikkat-cekti-004.jpg