Survivor All Star 2024 şampiyonu kim oldu? İşte büyük finalde kazanan isim

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor AllStar 2024’te final heyecanı nefes kesti. Herkesi ekrana kilitleyen büyük finalde oyunlar oynandı ve kazanan isim belli oldu. Canlı yayında kıran kırana mücadele veren yarışmacılar şampiyonluk için ter döktü.

Survivor All Star 2024 şampiyonu kim oldu? İşte büyük finalde kazanan isim

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasının All Star sezonu yine büyük bir heyecana sahne oldu. Koca bir sezonun sonuna gelinirken All Star şampiyonu da canlı yayında belli oldu. Finale kalan 4 isimden Batuhan ve Seda yarı finalde şampiyonluğa veda ederken Ogeday ve Nefise arasında kıran kırana bir şampiyonluk yarışı geçti. Survivor All Star 2024’ün şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

SURVIVOR ALL STAR'DA CANLI YAYINDA NEFES KESEN FİNAL

Survivor All Star 2024'te büyük final heyecanı yine canlı yayında yaşandı. Bu yıl SMS'siz sadece performansa dayalı olan All Star'da finale kalan isimler Ogeday, Batuhan, Seda ve Nefise olmuştu. Canlı yayında kurulan parkurda şampiyonluk için yarışan iddialı yarışmacılardan Seda ve Batuhan yarı finalde elendi. Final yarışı Nefise ve Ogeday arasında geçti.

survivor-all-star-2024-sampiyonu-kim-oldu-iste-buyuk-finalde-kazanan-isim.jpg

SURVIVOR ALL STAR 2024 ŞAMPİYONU OGEDAY OLDU

Ogeday ve Nefise, kurulan parkurda canlı yayında şampiyonluk yarışı verdi. Hem finalin gerçekleştiği salonda hem de ekran başında büyük bir heyecanla takip edilen final bölümü nefes kesti. Sayıyı 6'ya tamamlayanın kazanacağı parkurda yarışı Ogeday önde götürdü. Ogeday'dan gelen final sayısı ile şampiyon da belli oldu. Ogeday Girişken Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu ve All Star kupasını kaldırdı. Nefise Karatay ise Survivor All Star 2024'ü ikinci sırada tamamladı. Ogeday'ın şampiyonluk sayısıyla salonda büyük bir coşku yaşandı. Ailesi ve takım arkadaşları Ogeday'ı tebrik ederken Survivor All Star 2024'ün final bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu.