Survivor All Star’da kim şampiyon olur? Batuhan mı, Ogeday mı, Nefise mi, Seda mı?

Survivor All Star’da koca bir sezonun sonuna gelindi. Muhteşem bir All Star sezonunu geride bırakmaya hazırlanan TV8’de bu akşam büyük final heyecanı var. Bu akşam Survivor All Star 2024’ün şampiyonu belli olacak.

Survivor All Star’da kim şampiyon olur? Batuhan mı, Ogeday mı, Nefise mi, Seda mı?

Ocak ayında ekran macerasına başlayan Survivor All Star 2024’ün büyük finali bu akşam. Uzun bir serüvenin daha sonuna gelindiği Survivor’da bu akşam bir yarışmacı All Satr birincisi olacak. All Star şampiyonu kim olacak, Survivor All Star 2024 kupasını kim kazanacak merak edilirken gözler büyük finale çevrildi. Peki, Survivor All Star şampiyonu kim olacak? Batuhan mı? Ogeday mı? Nefise mi? Seda mı? Survivor All Star 2024’ü kim kazandı? İşte detaylar…

SURVIVOR ALL SATR ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR

Survivor All Star 2024’te aylar süren mücadelede sona gelindi. All Star’da büyük final heyecanı bu akşam ekrana gelecek. 4 finalistin belli olduğu All Star 2024’ün büyük finali için nefesler tutuldu. Survivor All Star’da son 4’e kalan isimler bu akşam büyük finalde birincilik için mücadele edecek. Batuhan, Nefise, Seda ve Ogeday’ın son 4’e kaldığı All Star finali bu akşam saat 20.00’de canlı yayınla TV8 ekranlarında olacak.

survivor-all-star-da-kim-sampiyon-olur-batuhan-mi-ogeday-mi-nefise-mi-seda-mi.jpg

SURVIVOR ALL STAR 2024 ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

Survivor All Star 2024 şampiyonu kim olacak? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Koca bir sezonu daha geride bırakırken performans senesi olan Survivor All Star’da şampiyonun belli olmasına çok az bir süre kaldı. Bu akşamki büüyk finalde All Star şampiyonu belli olacak. Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda’nın destekçileri de heyecanla büyük finalin başlamasını ve sonucu bekliyor.