Survivor All Star finalistleri! Survivor All Star 2024’te şampiyon belli oluyor

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor All Star’da koca bir sezon geride kalıyor. Bu yıl All Star sezonuyla yine ekrana damgasını vuran sevilen yarışma programında nefesler tutuldu ve şampiyonun belli olmasına çok az bir süre kaldı.

Survivor All Star finalistleri! Survivor All Star 2024’te şampiyon belli oluyor

Survivor All Star 2024’ün sonuna gelindi. Büyük final bu akşam ekranda olacak. Gözler canlı yayınlanacak büyük finale çevrilirken finalistler de merak ediliyor. Haftanın 5 günü ekrana gelen ve heyecanla takip edilen yarışma programında All Star şampiyonu kim olacak merak ediliyor. Peki, Survivor All Star finalistleri kimler? Syrvivor All Star üçüncü ve dördüncü finalist kim oldu? Survivor All Star 2024 şampiyon kim? Survivor All Star 2024 final ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

SURVIVOR ALL STAR 2024 FİNALİSTLERİ

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün her bölümü büyük bir merak ve heyecanla takip edildi. Kıran kırana yarışların yaşandığı Alll Star sezonunda parkurlardaki heyecan ekrana da yansıdı. Dünyanın en zor yarışması Survivor’da All Star sezonu bu akşamki büyük finalle noktalanıyor. Survivor All Star 2024’te finalistler belli oldu. Avatar Atakan’ın yarışmaya veda etmesinin ardından Ogeday, Nefise, Batuhan ve Seda finalist oldu.

survivor-all-star-finalistleri-survivor-all-star-2024-te-sampiyon-belli-oluyor.jpg

BÜYÜK FİNAL BU AKŞAM

Survivor All Star 2024’te büyük final bu akşam ekrana gelecek. Koca bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan sevilen yarışma programında final heyecanı yaşanıyor. Fenomen yarışma programında All Star şampiyonunun belli olacağı büyük final 13 Haziran 2024 Perşembe (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak. Survivor All Star’ın finali İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde canlı olarak gerçekleşecek. Final heyecanı TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.