Survivor bitti kavga bitmedi! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Nagihan'ı tehdit etti

Survivor All Star 2024 yarışması bitti ancak kavga ve Kaos bitmedi. Yarışmanın sona ermesinin ardından da tartışmalar sürüyor.

Survivor bitti kavga bitmedi! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Nagihan'ı tehdit etti

Survivor All Star yarışmasının sona ermesinin ardından sular Durulmuyor. Yarışma sırasında da her fırsatta tartışan Yunus Emre ve Nagihan arasındaki kavga hala devam ediyor. Nagihan ve Yunus Emre sosyal medya üzerinden birbirlerine karşılıklı ithamlarda bulunurken Yunus Emre'nin eşi Beria özden'de kavgaya dahil oldu.

NAGİHAN'IN PAYLAŞIMI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Survivor All Star'da sık sık kavga eden Yunus Emre ve Nagihan arasında sular Durulmuyor. Nagihan, Yunus Emre'nin elenmesi sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Adada Yunus Emre tarafından darp edildiğini belirten Nagihan, aynı zamanda ağır ithamlarda da bulunmuştu. Nagihan'ın bu açıklaması Yunus Emre tarafından yalanlandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yunus Emre, Nagihan'ın annesine küfür ettiğini Bu sebeple kavga ettikleri sırada duvara yumruk atarken Nagihan'ın eline denk geldiğini söyledi. Yunus Emre Söz konusu olaya dair görüntülerin Acun medyada bulunduğunu da dile getirdi.

BERİA ÖZDEN KAVGAYA DAHİL OLDU

Yunus Emre ve Nagehan arasında yaşanan kavgaya Beria Özden de dahil oldu. Sosyal medyada Yunus Emre ve ailesine yönelik ithamlarına devam eden Nagihan Karadere, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ile ilgili sert ifadeler kullandı. Bunun üzerine de Beria Özden sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "bir köşe başı beni unutma" dedi. Yunus Emre ve Nagihan kavgası bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.