Survivor eleme gecesi 22 Şubat 2024! Dora, Hakan, Mustafa Kemal, Bozok işte elenen isim

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın eleme gecesi heyecanla takip ediliyor. Fenomen yarışma programında bu akşam düello var. 4 yarışmacı adada kalabilmek için parkura çıkıyor.

Survivor eleme gecesi 22 Şubat 2024! Dora, Hakan, Mustafa Kemal, Bozok işte elenen isim

Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde eleme heyecanı yaşanacak. Eleme düellosuna çıkacak olan 4 yarışmacı Survivor hayallerine ve ada yaşantısına devam edebilmek için kozlarını paylaşacak. Bu akşam düelloya çıkacak olan yarışmacılar ve takım arkadaşları çok heyecanlı. Survivor izleyicisi de düelloyu kimin kazanacağını ve Survivor All Star’dan bu hafta kimin eleneceğini merakla bekliyor. Peki, Survivor All Star kim elendi 22 Şubat 2024? Survivor All Star 2024 bu hafta kim gitti? Hakan, Dora, Mustafa Kemal, Boz hangi isim Survivor All Star’a veda etti? Survivor’dan kim gitti 22 Şubat Perşembe? İşte tüm merak edilenler…

SURVİVOR ALL STAR BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Survivor All Star 2024’te bu haftanın dokunulmazlık oyunları tamamlandı. Yarışmacılar parkurlarda dokunulmazlık mücadelesi verdi ve kaybeden taraf takımından bir ismi eleme potasına gönderdi. Haftanın dokunulmazlık oyunları tamamlanırken eleme adayları da belli oldu. Survivor All Star’da bu hafta eleme adayları kırmızı takımdan Mustafa Kemal ve Bozok, mavi takımdan ise Hakan ve Dora oldu.

survivor-eleme-gecesi-22-subat-2024-dora-hakan-mustafa-kemal-bozok-iste-elenen-isim.jpg

SURVİVOR ALL STAR 2024’TE KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024’te bu hafta kim elendi, adaya kmim veda etti merak ediliyor. Mustafa Kemal, Bozok, Dora ve Hakan arasında oynanacak düello oyununun ardından bu hafta adaya veda edecek olan isim belli olacak. Elenen isim henüz belli olmadı. Eleme gerçekleştikten hemen sonra Survivor All Star’dan elenen yarışmacının ismini sizlerle paylaşacağız…

Survivor'ın 22 Şubat 2024 Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümünde oynanan düello oyununu kaybeden ve adaya veda eden isim Dora oldu.

survivor-eleme-gecesi-22-subat-2024-dora-hakan-mustafa-kemal-bozok-iste-elenen-isim.jpg