Survivor Nefise Yunan yarışmacıya gönlünü kaptırdı! Videosu gündemden düşmüyor İTİRAF ETTİ

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor’ın All Star sezonu da izlenme rekorları kırıyor. Survivor All Star kadrosunda olan Nefise Karatay’ın Yunan yarışmacı için yaptığı aşk itirafı gündemden düşmüyor.

Survivor Nefise Yunan yarışmacıya gönlünü kaptırdı! Videosu gündemden düşmüyor İTİRAF ETTİ

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star’da aşk rüzgarları esiyor. All Star’ın en iddialı kadın yarışmacılarından biri olan Nefise Karatay’ın Yunan takımı yarışmacısına karşı hislerini paylaştığı video kısa sürede gündeme oturdu. Nefise’nin aşk itirafı günlerdir gündemden düşmezken o video ise hala en çok izlenenler arasında. Nefise Karatay, Yunan yarışmacı Fanis’e ilgi duyduğunu itiraf etti.

NEFİSE KARATAY’DAN AŞK İTİRAFI

Survivor All Star yarışmacılarından Nefise Karatay, yaptığı itirafla gündemi salladı. Yunan yarışmacılardan Fanis’e karşı yoğun hisler yaşadığını itiraf eden Nefise, Fanis’i görünce çok etkilenmiş ve onu çok beğenmiş. Ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın konuyu Fanis’e getirmesinin ardından duygularından bahseden Nefise Karatay, ‘Aşırı ilgimi çekti aşık oldum gibi oldu’ dedi.

survivor-nefise-yunan-yarismaciya-gonlunu-kaptirdi-videosu-gundemden-dusmuyor-itiraf-etti.jpg

‘KARİZMASI BENİ BİTİRİYOR’

Nefise Karatay’ın Fanis’e olan ilgisi Survivor All Star’a damgasını vururken başarılı yarışmacının Fanis ile ilgili yorumları da gündemden düşmüyor. Nefise’nin All Star2da adada verdiği röportajda Fanis’ten bahsettiği anlarda duygularını tek tek aktardığı video gündem oldu. O videoda Nefise, Fanis için; ‘Yani o çocuğa öldüm. O coolluğu, düşük omuzlar, erkeksi hareketler beni kendine çekiyor inanılmaz çok yakışıklı. Bayıldım çocuğa. Karizması beni bitiyor. Fanis’in yeri ayrı. Umarım şampiyon olur. Sürekli mavi takımda olmak ve Fanis’le temasta olmak istiyorum. Bana bir hafta versinler Fanis’le ben net tamamız yani.’ dedi. Nefise'nin Fanis'le ilgili bu sözleri Yunan kanalında da yayınlandı.

survivor-nefise-yunan-yarismaciya-gonlunu-kaptirdi-videosu-gundemden-dusmuyor-itiraf-etti-002.jpg