Survivor'da sigara içiliyor mu? Nefise'nin o görüntüleri sosyal medyayı çalkaladı

Survivor 2024 All Star'dan olay görüntüler geldi. Nefise'nin elindeki cismin sigara olduğu iddia edildi. Peki Survivor All Star'da sigara içiliyor mu?

Survivor'da sigara içiliyor mu? Nefise'nin o görüntüleri sosyal medyayı çalkaladı

Survivor'ın son şampiyonu ve aynı zamanda Survivor All Star 2024 kadrosunda da yer alan Nefise Karatay'ın bir görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan Pınar ve Sema kavgası sırasında ekrana yansıyan görüntülerde Nefise'nin elinde bir şey saklaması dikkat çekmişti. Survivor izleyicileri Nefise'nin elindeki cismin sigara olduğunu iddia etti. Acilen açıklama yapılmasını isteyen izleyiciler Survivor'da sigara içiliyor mu sorusunu sormadan edemedi.

Survivor 2023 şampiyonu olan ve Survivor 2024 All Star kadrosunda da yer alan Nefise Karatay son dönemlerde Aleyna Kalaycıoğlu’na ettiği küfürler nedeniyle sosyal medyanın gündeminde. Nefise bu defa ise bambaşka bir olayla gündeme geldi.

NEFİSE’NİN SİGARA İÇTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star 2024'te Sema ve Pınar arasında çok önemli bir kavga yaşanmış o görüntüler sosyal medyaya damga vurmuştu. Ancak görüntülerde bir detay izleyicinin gözünden kaçmadı. Sema ve Pınar kavgası sırasında bir paravanın arkasından çıkan Nefise'nin elinde bir şey saklaması dikkat çekti. Survivor'ın dikkatli izleyicileri Nefise'nin elindeki cismin sigara olduğunu öne sürdü. Bu görüntülerin hemen ardından da Survivor'da sigara mı içiliyor sorusu gündeme geldi.

SURVİVOR'DA SİGARA İÇİLİYOR MU?

Survivor izleyicileri söz konusu görüntülere ilişkin Acun Ilıcalı'dan açıklama bekliyor. Birçok izleyici Nefise'nin elindeki cismin sigara olduğunu konuşuyor. Geçtiğimiz yıllarda da benzer bir olay Damla Can tarafından gerçekleştirilmiş ancak Acun Ilıcalı kural hatası nedeniyle Damla'ya ceza vermişti.